Ελασσόνα

Όλο και περισσότεροι αφήνουν τις παραλίες για να βουτήξουν στις βάθρες του Ολύμπου (βίντεο)

Βουτάνε στα κρύα νερά των καταρρακτών του Ολύμπου και στις μικρές βάθρες που σχηματίζονται, αφήνοντας τις παραλίες. Και δεν είναι καθόλου λίγοι αυτοί που επιλέγουν τους καταρράκτες του Ορλιά, μεταξύ αυτών και πολλοί Λαρισαίοι εκδρομείς που ψάχνουν κάτι διαφορετικό για να απολαύσουν στιγμές δροσιάς τις θερμές ημέρες του Αυγούστου.

Οι επισκέπτες όμως καταφτάνουν στο σημείο από όλη την Ελλάδα αλλά και τουρίστες από το εξωτερικό, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του Alpha. Αντί να κάνουν ηλιοθεραπεία σε μια ξαπλώστρα στις αμμουδιές προτιμούν τα μεγάλα βράχια απολαμβάνοντας το καταπράσινο τοπίο και την δροσιά των  δένδρων.

Η κοσμοσυρροή πάντως θυμίζει θάλασσα, αν και πρόκειται για ποτάμι. Το κρύο νερό και η απόλαυση του να κάνεις βουτιές στις μικρές λιμνούλες αποτελούν μεγάλο κίνητρο για τους επισκέπτες που βρίσκουν την τοποθεσία μια ωραία εναλλακτική λύση, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις παραλίες.

Οι καταρράκτες του ποταμού Ορλιά βρίσκονται στον Ανατολικό Όλυμπο σε ύψος 400 μέτρων και τα νερά είναι πραγματικά κρυστάλλινα.

ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

onlarissa.gr

Previous ArticleNext Article