Λάρισα

Οικογένεια με τέσσερα παιδιά στη Λάρισα ζει χωρίς νερό εξαιτίας μεγάλων οφειλών

Χωρίς νερό στο σπίτι της, βρίσκεται από την 1η Ιουλίου μια 6μελής οικογένεια στη Λάρισα εξαιτίας συσσωρευμένων οφειλών.

Πρόκειται για δύο γονείς και τέσσερα παιδιά από 12 έως 17 ετών, που στις αρχές του περασμένου μήνα νοίκιασαν ένα σπίτι στην πόλη. Ωστόσο από τότε μέχρι και χθες δεν έχουν συνδεθεί με την υδροδότηση καθώς υπάρχει μεγάλο ποσό οφειλών που έχει προκύψει από την άρδευση παλαιότερων συνεχόμενων ετών προς τη ΔΕΥΑΛ.

Ο πατέρας της οικογένειας ασχολείται με αγροτικές εργασίες σε χωριό του Δήμου Λαρισαίων και ισχυρίζεται πως λόγω συνεχόμενων καλλιεργητικών ατυχιών και μεγάλων οικονομικών δυσκολιών δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει σε αυτές όπως θα ήθελε. Έτσι μαζεύτηκε ένα μεγάλο ποσό χιλιάδων ευρώ. Την ίδια ώρα λέει πως αντιμετωπίζει βιοποριστικό πρόβλημα. Όπως περιγράφει στην εφημερίδα «Ελευθερία» όταν πήγε να συνδεθεί με το νερό τον ενημέρωσαν από τη Δημοτική Επιχείρηση πως δεν γίνεται λόγω των οφειλών αυτών και πως πρέπει πρώτα να βρεθεί μια λύση με αυτό.

Η «Ε» σε επικοινωνία που είχε με στέλεχος της ΔΕΥΑΛ ενημερώθηκε πως η Επιχείρηση γνωρίζει το θέμα και έχει ασχοληθεί κι άλλες φορές με παροχή δυνατότητας ρυθμίσεων του χρέους προς τον εν λόγω πολίτη, με τον τελευταίο ωστόσο να μην αντεπεξέρχεται σε αυτές. Διευκρινίζει τέλος πως για μια ακόμα φορά θα δώσει η επιχείρηση χρόνο στον πολίτη για να μπορέσει να λυθεί το πρόβλημα. Και φυσικά νερό…

Previous ArticleNext Article