Λάρισα

Οι νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τα Τέμπη – Τα ανθρώπινα μέλη που βρέθηκαν, η τυχαία έρευνα και η εντολή

Νέες αποκαλύψεις και στοιχεία για το δυστύχημα στα Τέμπη έφερε στο φως της δημοσιότητας το βράδυ της Τετάρτης η εκπομπή, Ζήνα το βράδυ.

Η εκπομπή παρουσίασε εικόνες από από ανθρώπινα μέλη που βρέθηκαν στο τρένο, τρεις μήνες μετά την μοιραία νύχτα που στοίχισε την ζωή σε 57 ανθρώπους.

“Το μέρος του έγινε η τραγωδία έχει καθαριστεί. Ό,τι είναι να βρούμε, θα το βρούμε στο σημείο της φύλαξης των βαγονιών. Κατά τη διάρκεια μιας τυχαίας έρευνας βρέθηκαν τα δείγματα DNA, που δόθηκαν για ανάλυση και ταυτοποίηση. Ανήκε σε ένα από τα 57 θύματα…Η έρευνα δεν ήταν πλήρης και ολοκληρωμένη. Δεν ήταν θέμα της ανάκρισης. Τώρα μία νέα έρευνα θα γίνει την επόμενη εβδομάδα με εισαγγελική παραγγελία για να καλύψει ένα κενό, το οποίο πιθανότατα θα έπρεπε να είχε γίνει από το συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας, που είχε τον συνολικό έλεγχο του περιστατικού…Κάποια στιγμή δόθηκε μια προφορική εντολή, που ακόμα δε γνωρίζουμε από ποιον, να αποσυρθούν τα βαγόνια και να καθαριστεί ο τόπος. Εκεί στη βιασύνη να απομακρυνθούν τα βαγόνια, χάθηκαν πολύτιμα στοιχεία και ανθρώπινα υπολείμματα. Πρέπει να υπάρχουν ακόμα δείγματα DNA” τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στην βραδυνή εκπομπή του Star, ο τεχνικός σύμβουλος των οικογενειών των θυμάτων.

zinaspost.gr

Previous ArticleNext Article