Λάρισα

Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι στη «μάχη του σταυρού» σε όλη την ΠΕ Λάρισας

Η επόμενη ημέρα της εκλογικής αναμέτρησης βρίσκει τα επιτελεία τόσο των κομματικών μηχανισμών όσο και των υποψήφιων βουλευτών και στη Λάρισα να μελετούν και να αποτιμούν τα εκλογικά αποτελέσματα της Κυριακής σε μια προσπάθεια να ερμηνεύσουν την επιτυχία ή την αποτυχία. Η μάχη του σταυρού στην εκλογική περιφέρεια της Λάρισας ανέδειξε, όπως ήταν φυσικό, νικητές και ηττημένους, με το τελικό αποτέλεσμα να παρουσιάζει ενδιαφέρον και να χαρακτηρίζεται από τρία βασικά στοιχεία:

*Δύο βουλευτικές έδρες από τις συνολικά οκτώ άλλαξαν χέρια: Ο Χρήστος Καπετάνος της Νέας Δημοκρατίας κατόρθωσε να εξασφαλίσει τη μία από τις τρεις βουλευτικές έδρες και να εκλεγεί βουλευτής στη θέση της Ελασσονίτισσας Στέλλας Μπίζιου, ενώ τη μία από τις δύο έδρες του ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε ο Ελασσονίτης γιατρός Γιάννης Καριπίδης αφήνοντας εκτός Βουλής την ηθοποιό Άννα Βαγενά.
*Η γυναικεία εκπροσώπηση της Λάρισας περιορίστηκε πλέον στην ισχυρή παρουσία της βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ευαγγελίας Λιακούλη.
*Το σύνολο των υποψήφιων βουλευτών όλων των κομμάτων απέσπασε σημαντικές πρωτιές στους τόπους καταγωγής τους, με χαρακτηριστικότερη περιοχή τον Δήμο Ελασσόνας, που ψήφισε για άλλη μια φορά με έντονο το τοπικιστικό στοιχείο.
Με τις 8 βουλευτικές έδρες να μην αλλάζουν συσχετισμό και να παραμένουν παρά τις μεγάλες αυξομειώσεις των ποσοστών 3 στη Νέα Δημοκρατία, 2 στο ΣΥΡΙΖΑ και από μία στο ΠΑΣΟΚ, στο ΚΚΕ και στην Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου, τα πρώτα συμπεράσματα από τα αποτελέσματα της αναμέτρησης άρχισαν ήδη να βγαίνουν.
Η στήριξη των υποψήφιων όλων των κομμάτων στους τόπους καταγωγής τους υπήρξε εντυπωσιακή: Στα εκλογικά τμήματα της Αγιάς, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Χατζησαλάτας αν και στην 7η θέση συνολικά εξασφάλισε καθαρή πρωτιά σε σταυρούς (1.696) από όλα τα κόμματα. Πρωτιά κατέγραψαν στον Δήμο Κιλελέρ η καταγόμενη από τη Νίκαια υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ρένα Καραλαριώτου με 2.960 ψήφους, στον Δήμο Φαρσάλων ο Φαρσαλινός υποψήφιος ΝΔ Χρήστος Καπετάνος με 4.343 ψήφους, αλλά και ο υποψήφιος ΠΑΣΟΚ Σωτήρης Βούλγαρης με 929 σταυρούς, στον Δήμο Τεμπών η υποψήφια ΚΚΕ Μαρία Κωστή με 697 σταυρούς και στον Δήμο Τυρνάβου ο υποψήφιος ΚΚΕ Αστ. Τσικριτσής με 1.285 σταυρούς.
Ιδιαίτερη περίπτωση αποτελεί ο Δήμος Ελασσόνας, περιοχή που ψήφισε περισσότερο από κάθε άλλη περιοχή με τοπικιστικά χαρακτηριστικά. Από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας η Στέλλα Μπίζιου και ο Θανάσης Παιδής εξασφάλισαν την πρώτη και την τρίτη θέση με 4.543 και 4.411 ψήφους αντίστοιχα, στον ΣΥΡΙΖΑ οι Γιάννης Καριπίδης και Πέτρος Τσακνάκης εξασφάλισαν τις δύο πρώτες θέσεις με 2.693 και 1.650 ψήφους αντίστοιχα αφήνοντας πίσω τους τον Βασίλη Κόκκαλη και στο ΚΚΕ πρωτιά κατέγραψε και ο Δημήτρης Αβρανάς με 1.378 ψήφους.
Από την ομάδα της Νέας Δημοκρατίας εντυπωσιακή πρωτιά κατέγραψε ο γιατρός Χρήστος Κέλλας που εμφανίζεται ικανοποιημένος, καθώς πέτυχε καλύτερη επίδοση του αναμενομένου, ενώ είναι από τους ελάχιστους που πέτυχε πρωτιά αν και δεν συμμετείχε σε κυβερνητικό σχήμα. Εντυπωσιακές πρωτιές κατέγραψε τόσο στον Δήμο Λαρισαίων όσο και στον Δήμο Τυρνάβου, που θεωρούνται «κάστρα», ενώ δεύτερη θέση εξασφάλισε στους Δήμους Αγιάς, Φαρσάλων και Ελασσόνας, όπου πέτυχε να πλασαριστεί ανάμεσα στους Ελασσονίτες Στέλλα Μπίζιου και Θανάση Παιδή, ενώ στον Δήμο Κιλελέρ κατατάχθηκε στην τρίτη θέση.
Εντυπωσιακή αποδείχθηκε η είσοδος του δικηγόρου Χρήστου Καπετάνου στη Βουλή επιβεβαιώνοντας τις εκτιμήσεις των τελευταίων ημερών ότι είναι ο μοναδικός που μπορεί να «σπάσει» το ισχυρό δίδυμο Μάξιμου Χαρακόπουλου-Χρήστου Κέλλα που κυριάρχησε στην τοπική πολιτική σκηνή τα τελευταία χρόνια. Κερδίζοντας την πρωτιά στους Δήμους Φαρσάλων και Τεμπών, κατατάχθηκε στη δεύτερη θέση στους Δήμους Λαρισαίων και Κιλελέρ, στην τρίτη θέση στους Δήμους Αγιάς και Τυρνάβου και στην τέταρτη θέση στον Δήμο Ελασσόνας, που εμφανίζεται ως η πιο αδύναμη εκλογικά περιοχή.
Από την πλευρά του ο Μάξιμος Χαρακόπουλος θεωρείται από τους «χαμένους» της εκλογικής αναμέτρησης, καθώς αν και κέρδισε τη βουλευτική έδρα κατατάχθηκε στην τρίτη θέση έναντι της πρώτης των προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων καταγράφοντας σημαντικές απώλειες δυνάμεων. Στις «καλές» περιοχές του θεωρούνται οι Δήμοι Τεμπών και Φαρσάλων με την τρίτη θέση, ενώ κατατάχθηκε τέταρτος στους Δήμους Αγιάς, Κιλελέρ, Λάρισας και Τυρνάβου με την Ελασσόνα να θεωρείται η πλέον αδύναμη περιοχή του με την πέμπτη θέση που του επιφύλαξε.
Στους «χαμένους» της αναμέτρησης είναι και η Στέλλα Μπίζιου, που κατέγραψε σημαντικές απώλειες των εκλογικών της δυνάμεων σε όλους του Δήμους, όπου εκτός της πρωτιάς στην Ελασσόνα εξασφάλισε τέταρτη θέση στον Δήμο Τεμπών, πέμπτη θέση στους Δήμους Κιλελέρ, Τυρνάβου και Φαρσάλων, έκτη θέση στη Λάρισα και έβδομη θέση στον Δήμο Αγιάς με τις δύο τελευταίες περιοχές να θεωρούνται και οι πλέον αδύναμες.
Την εκλογική επίδοση των υποψήφιων της Νέας Δημοκρατίας εκτιμάται ότι επηρέασε σε σημαντικό βαθμό και το πρόβλημα της λειτουργίας των Εκπαιδευτηρίων Μαίρης Ράπτου που κυριάρχησε την τελευταία σχολική χρονιά στην τοπική επικαιρότητα.
Στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ ο Βασίλης Κόκκαλης επιβεβαίωσε τον κυρίαρχο πολιτικό του ρόλο καταγράφοντας πρωτιές σε όλους τους Δήμους της εκλογικής περιφέρειας με εξαίρεση τον Δήμο Ελασσόνας όπου κατατάχθηκε τρίτος, πίσω από τους δύο Ελασσονίτες υποψήφιους Γιάννη Καριπίδη και Πέτρο Τσακνάκη, με τον πρώτο να κατορθώνει να εκλεγεί βουλευτής στη θέση της Άννας Βαγενά. Δυνατά χαρτιά για τον νέο βουλευτή αποτελούν αναμφισβήτητα οι Δήμοι Ελασσόνας και Τυρνάβου, ενώ αύξηση των δυνάμεών του κατέγραψε και στους Δήμους Λαρισαίων και Τεμπών εξασφαλίζοντας την πέμπτη θέση κατάταξης. Αντίθετα, στις αδύναμες περιοχές του θεωρούνται οι Δήμοι Κιλελέρ (6η θέση), Αγιάς και Φαρσάλων με την έβδομη θέση κατάταξης.
Η απώλεια της βουλευτικής έδρας κατατάσσει αυτοδίκαια στους «χαμένους» των εκλογών την Άννα Βαγενά, που έχασε σημαντικό ποσοστό των δυνάμεών της στο σύνολο της εκλογικής περιφέρειας, με την Αγιά να θεωρείται το δυνατό της «χαρτί» και έπονται οι Δήμοι Κιλελέρ και Λάρισας με την τρίτη θέση, Τεμπών και Φαρσάλων με την τέταρτη θέση. Αδύναμες περιοχές οι Δήμοι Ελασσόνας και Τυρνάβου όπου κατατάχθηκε στην πέμπτη θέση.
Από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώθηκε ο κυρίαρχος ρόλος της Ευαγγελίας Λιακούλη, με τις 9.544 ψήφους μακράν μπροστά του δεύτερου γνωστού καθηγητή Νίκου Τσιλιμίγκα και του εκπαιδευτικού Σωτ. Βούλγαρη.
Η Λαρισαία βουλευτής εξασφάλισε πρωτιά και άνοδο των εκλογικών της δυνάμεων σε όλους τους δήμους της εκλογικής περιφέρειας με εξαίρεση τον Δήμο Φαρσάλων που κατατάχθηκε δεύτερη, όπως άλλωστε και στις προηγούμενες εκλογές, πίσω από τον καταγόμενο από την περιοχή Σωτήρη Βούλγαρη.
Όσον αφορά τον χώρο του ΚΚΕ με τις ιδιαιτερότητες στη σταυροδότηση, ο Γιώργος Λαμπρούλης εξασφάλισε την πρωτιά στους Δήμους Αγιάς, Κιλελέρ, Λάρισας και Φαρσάλων, ενώ κατατάχθηκε πίσω από τους υποψήφιους καταγόμενους από τους Δήμους Ελασσόνας, Τεμπών και Τυρνάβου. Στην Ελληνική Λύση το σύνολο των ψηφοδελτίων συνολικά και ανά δήμο πιστώνονται στον επικεφαλής του κόμματος Κυριάκο Βελόπουλο. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η γεωπόνος Χριστίνα Κοντογιάννη κατόρθωσε να κερδίσει την πρωτιά στους πέντε από τους επτά δήμους του νομού -Αγιάς, Ελασσόνας, Λάρισας, Τεμπών και Τυρνάβου. Στον δήμο Κιλελέρ πρώτος κατατάχθηκε ο Θανάσης Παλιοβάιος και στον Δήμο Φαρσάλων ο Παν. Χατζηπλής. Σημειώνεται ότι οι εκτιμήσεις στηρίχθηκαν με ενσωμάτωση σταυρών από τα 501 από τα 536 εκλογικά τμήματα 93,47%, με αποτέλεσμα να αποφευχθούν συγκεκριμένες ενισχύσεις και απώλειες δυνάμεων των υποψήφιων βουλευτών.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΚΕΛΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ    25.099
ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ    24.184
ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ    17.493
ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ    16.843
ΠΑΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ    16.288
ΜΠΙΖΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ    15.496
ΧΑΤΖΗΣΑΛΑΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ    4.556
ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ    4.305
ΝΤΟΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ    3.775
ΚΑΡΔΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ    3.056
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ    2.117

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ
ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ    10.365
ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ    8.129
ΑΚΡΙΒΟΥΛΗ ΖΩΗ    7.738
ΒΑΓΕΝΑ ΚΗΛΑΗΔΟΝΗ ΑΝΝΑ    6.355
ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ    5.690
ΝΤΑΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ    5.591
ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗ    3.999
ΠΕΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ    3.844
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ – ΧΑΤΖΗ ΜΑΡΙΑ    2.879
ΓΡΑΒΒΑΝΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ    2.221
ΦΟΥΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ    2.055

ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής
ΛΙΑΚΟΥΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ    9.507
ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ    5.482
ΠΑΠΑΛΙΑΓΚΑΣ ΘΩΜΑΣ    4.709
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ    4.674
ΝΑΣΙΩΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ    3.271
ΜΠΑΓΙΩΤΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ    2.344
ΤΣΙΑΡΔΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ    1.645
ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ    1.532
ΜΑΡΟΥ ΜΑΙΡΗ    1.363
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ    1.043
ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ    600ΚΚΕ
ΛΑΜΠΡΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ    5.835
ΑΒΡΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ    2.994
ΣΚΟΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ    2.468
ΚΩΣΤΗ ΜΑΡΙΑ    2.385
ΤΣΙΚΡΙΤΣΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ    2.154
ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗ ΜΑΡΙΑ    1.895
ΤΣΙΑΤΣΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ    1.798
ΚΑΡΥΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ    1.788
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ    1.779
ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ    1.358
ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ    1.215

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ
ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ    6.608
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ    1.319
ΠΑΛΙΟΒΑΪΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ    1.161
ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ    929
ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ    730
ΛΑΖΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ    636
ΧΑΤΖΗΠΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ    539
ΔΕΠΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ    518
ΠΑΝΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ    458
ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ    431
ΜΠΑΛΑΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ    399

ΝΙΚΗ
ΖΙΑΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Ηλία    3.286
ΔΑΣΚΑΛΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ    3.091
ΡΙΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ    2.505

ΜέΡΑ25
ΔΙΩΤΗ ΗΡΩ    1.578
ΙΩΑΝΝΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΩ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ    941
ΓΑΔΙΤΣΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ    765
ΛΟΚΑ ΠΟΛΥΞΕΝΗ    739
ΚΛΕΙΣΙΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ    732
ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ    497
ΧΛΟΠΤΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ    471

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
ΚΑΖΑΝΤΖΗ ΕΥΘΥΜΙΑ    2.069

ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΛΑΠΠΑΣ ΗΛΙΑΣ    513
ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ    501
ΚΑΡΑΛΑΖΟΣ ΠΕΤΡΟΣ    466
ΜΠΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ    251
ΠΕΤΤΑ ΕΛΕΝΗ    226

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ
ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ    386
ΜΑΝΤΖΙΩΚΑ ΘΕΟΔΩΡΑ    276
ΝΑΣΙΚΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ    269
ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ    257
ΓΙΩΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ    248
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ    174
ΜΑΝΤΖΟΥΝΗ ΜΑΡΙΑ    148
ΦΑΡΜΑΚΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ    148
Κίνημα 21
ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΟΥ ΕΛΕΝΗ    642

Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ
– ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
ΚΑΡΑΜΑΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ    437
ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ    389

ΕΑΝ…
ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ    561

ΠΝΟΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
-Δημήτριος Κούβελας
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ    437

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α
ΤΣΙΑΜΟΥΡΑ ΙΩΑΝΝΑ    181
ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ    143

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ
ΒΟΒΟΛΗΣ ΦΑΙΔΩΝ    641

ΕΝΩΝΩ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
ΘΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ    363
ΤΣΑΝΤΣΑΡΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ    262

ΕΝΟΤΗΤΑ – ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝ.Α
ΤΣΑΠΑΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ    359
ΒΑΙΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ    332
ΤΖΗΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ    255

ΚΟΤΕΣ
ΛΟΥΒΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ    559

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
ΑΛΕΞΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ    139
ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ    92
ΚΑΤΣΙΟΥΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ    86
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ    85
ΚΑΡΠΟΔΙΝΗ ΖΑΜΠΕΤΑ    75
ΠΙΤΣΙΑΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ    71
ΛΕΚΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ    60
ΣΙΑΤΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ    34

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΝΑΚΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ    194
ΝΤΟΥΛΑΠΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ    141
ΚΕΡΑΜΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ    126
ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ    119
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ    118
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ    94
ΓΚΟΥΖΙΩΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ    81
ΤΣΙΟΥΤΡΑ ΝΤΙΑΝΑ    80ΚΚΕ (μ-λ)
ΖΥΓΟΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ    117
ΜΑΝΤΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ    114
ΧΑΤΖΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ    108
ΚΑΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ    100
ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ    81

ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (Τ.ΟΛ.ΜΑ)
ΚΑΡΑΓΙΩΤΑΣ ΦΩΤΗΣ    243
ΜΑΚΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ    238
ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΦΑΝΗ    235

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ
ΚΑΛΟΓΡΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ    358
ΔΕΛΙΤΖΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ    118
ΚΟΚΚΩΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ    117
ΚΟΥΤΙΑΚΙΔΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ    74
ΖΙΩΓΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ    71
ΠΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ    40

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΞΙΩΝ – ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΡΑΓΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ    107

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ    80

ΒΟΡΕΙΑ ΛΕΓΚΑ – ΚΡΑΜΑ
ΖΗΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ    61
ΜΟΡΦΙΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ    43
ΠΡΑΠΑ ΞΑΝΘΗ    38

ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ-ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΚΕ
ΖΑΡΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ    23ΝΕΑ ΔΟΜΗ
ΠΟΛΥΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ    43

ΟΑΚΚΕ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ    10

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ    7

 

eleftheria.gr

Previous ArticleNext Article