Ελασσόνα

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας έδωσε με την παρουσία του Κώστα Αρβανίτη το μήνυμα: Οι Έλληνες δεν πεθαναμε ακόμα. Έχουμε όνειρα!

Στην τελευταία μεγάλη, μαζική και προεκλογική συγκέντρωση της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ελασσόνας, παρουσία του Ευρωβουλευτή Κώστα Αρβανίτη το μήνυμα δόθηκε από την “Ταβέρνα του Θωμά”:

“Οι Έλληνες δεν πεθαναμε ακόμα. Έχουμε όνειρα!” προς πάσα κατεύθυνση σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Την αρχή έκανε ο Γραμματέας της Ο.Μ. Ελασσόνας Νίκος Μπίκιας που τα πυρά του τα έστρεψε προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τη συνέχεια ανέλαβε ο Συντονιστής-Γραμματέας της Ν.Ε. Λάρισας Βασίλης Ζωγράφος που παραδέχτηκε πως: “Έχουμε γίνει πλέον μεγάλο κόμμα σύντροφοι”.

Ακολούθησε η τοποθέτηση του βουλευτή Λάρισας Βασίλη Κόκκαλη ενώ χαιρετισμό απέστειλε και η βουλευτής Άννα Βαγενά, για να καλωσορίζει στο βήμα ο Νίκος Μπίκιας τον δημοσιογράφο και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Κώστα Αρβανίτη, ο οποίος ανέλυσε τις εξελίξεις σε διεθνές, εθνικό και τοπικό επίπεδο, τονίζοντας την ανάγκη για πολιτική αλλαγή και ριζοσπαστική προσέγγιση της διακυβέρνησης της χώρας από τις προοδευτικές δυνάμεις, με πρώτη δύναμη στις εθνικές εκλογές, τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Η βραδιά έκλεισε με την ορχήστρα των Δημήτρη Γκόγκουρα, Νίκου Νταλάκα και Θάνου Παρασκευά με κέφι, ποτό, χορό και τραγούδι.

Previous ArticleNext Article