Αθλητισμός, Ελασσόνα

Ο Π.Ο. Ελσσσόνας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα (φώτο)

Σε μια ζεστή εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Mikro cefe, και με ευχές για μια νέα χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες, η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΟΕ  έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.  Την πίτα ευλόγησαν ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ελασσώνος κκ Χαρίτων και ο πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Γεροφάκας, ενώ το παρών έδωσαν ο αντιδήμαρχος Γιάννης Δραγατσίκης, η αντιπρόεδρος ΟΚΠΑΠ Έλενα Ταζέ, η διοίκηση της ομάδας, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές.

Στους παρευρισκόμενους μίλησε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ελασσώνος κκ Χαρίτων, τονίζοντας μεταξύ άλλων οτι η πανδημία τα  δύο τελευταία χρόνια μας στέρησε συνήθειες και ανθρώπους, Με αφορμή τα τελευταία θλιβερά γεγονότα, στάθηκε ιδιαίτερα στο φανατισμό, τη βία στα γήπεδα και στις αρνητικές συνέπειες που προκαλεί στον αθλητισμό, την πολιτική ακόμα και στην εκκλησία. Τέλος ευχήθηκε στην ομάδα καλή χρονιά με πρόοδο και επιτυχίες.

Ο πρόεδρος της ομάδας Αλκης Χατζηβασίλης, αφού ευχαρίστησε όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία.

Αμέσως μετά πήρε το λόγο ο αντιδήμαρχος Γιάννης Δραγατσίκης και αφού στηλίτευσε τη βία στα γήπεδα, υποσχέθηκε  ότι ο Δήμος θα παρέχει οτι χρειάζεται ο ΠΟΕ με εγκαταστάσεις  που αρμόζουν στην πόλη και την ομάδα. Ευχήθηκε καλή πορεία και κατάκτηση ακόμα και της πρώτης θέσης στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Μόρας έκανε λόγο για το θετικό κλίμα που επικρατεί στο ποδοσαφαιρικό τμήμα και τους ανθρώπους της διοίκησης και στάθηκε ιδιαίτερα στο ότι πρέπει να βρεθεί ένας  χώρος προπόνησης. Είναι απαραίτητο τόνισε και το ζήτησε σαν προσωπική χάρη, για να έχει η ομάδα καλύτερες συνθήκες προετοιμασίας.

Τέλος ο γενικός αρχηγός Παναγιώτης Μωυσίδης, αφου ευχαρήστησε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ελασσώνος κκ Χαρίτων, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Ελασσόνας, ευχήθηκε καλή πορεία στην ομάδα και να τερματίσει όσο πιο ψηλά στη βαθμολογία μπορεί.

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας περιλάμβανε τρία φλουριά τα οποία αντιστοιχούσαν σε χρηματικό ποσό για τους τυχερούς.

 

 

 

Previous ArticleNext Article