Ελασσόνα

Ο Νίκος Παπαγγελής είναι ο πρώτος άνθρωπος με ακρωτηριασμένο πόδι που κατέκτησε τον Όλυμπο

Ο Νίκος Παπαγγελής δίνει μαθήματα ζωής. Μαθήματα θάρρους και τόλμης. Αφού κατέκτησε την 6η θέση στην πρώτη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, έγινε και ο πρώτος άνθρωπος με ακρωτηριασμό ποδιού στην Ελλάδα που καταφέρνει να πατήσει το πόδι του στην κορυφή του Ολύμπου.

Όπως έγραψε ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Facebook πριν από λίγες ημέρες, «καταφέραμε κάτι που ο περισσότερος κόσμος θεωρούσε αδύνατο ή ακατόρθωτο, ακόμα και εγώ!. Έγινα ο πρώτος άνθρωπος με ακρωτηριασμό ποδιού στην Ελλάδα που καταφέρνει να πατήσει το πόδι του στην κορυφή του Ολύμπου».

Συνεχίζει γράφοντας ότι «ήταν ένα όνειρο και ένας στόχος που είχα για πολύ καιρό. Έτσι αυτό το όνειρο το μοιράστηκα με το φίλο μου @marios_giannakou πριν λίγο καιρό και του είπα ότι θέλω να το κάνω. Ήταν σίγουρος για μένα ότι θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε την ανάβαση στο υψηλότερο σημείο της Ελλάδας. Ήταν η κατάλληλη στιγμή για να γίνει».

Συγκινεί με την περιγραφή της εμπειρίας του ο Νίκος Παπαγγελής

Περιγράφοντας την εμπειρία του τονίζει ότι «μου είναι δύσκολο να περιγράψω με λόγια τα συναισθήματα και τις εικόνες τις οποίες έζησα αυτές τις δύο μέρες στον Όλυμπο με όλη την ομάδα. Σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής πίστευα ότι δεν θα τα καταφέρω! Οι δύσκολες αναβάσεις, τα απότομα μονοπάτια , και οι περίεργες καιρικές συνθήκες με έκαναν να το πιστεύω όλο και πιο πολύ! Όμως Ο Μάριος, ο Σπύρος και όλη η ομάδα ήταν εκεί και με έκαναν να πιστέψω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Μετά από αυτή την φανταστική εμπειρία μπορώ πλέον με σιγουριά να πω ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και ότι ο καθένας μπορεί να πετύχει αυτό που πραγματικά θέλει και έχει ονειρευτεί!  @marios_giannakou  και όλα τα παιδιά που ήμασταν παρέα σε αυτή την αξέχαστη εμπειρία σας ευχαριστώ πολύ που ήσασταν μέρος του δικού μου στόχου και ονείρου! Πάμε για τα επόμενα!

ΥΓ: Πιστέψετε στον εαυτό σας και κυνηγήστε τα όνειρά σας».

Πηγή: enikos.gr

Previous ArticleNext Article