Ελασσόνα

«Έκλεψε» καρδιές η 1η Συνάντηση Κλασσικών Οχημάτων Ελασσόνας (φώτο-video)

Τις καρδιές όλων «έκλεψε» η 1η Συνάντηση Κλασσικών Οχημάτων Ελασσόνας, που διοργάνωσε άρτια με μεγάλη συμμετοχή και απόλυτη επιτυχία η Λέσχη Κλασσικών Οχημάτων Ελασσόνας (ΛΕΚΟΕ), με την υποστήριξη του Party fm 97,1 

Από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, εκατοντάδες επισκέπτες  βρεθηκαν πλάϊ στα αριστουργήματα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας που όλα τους έμοιαζαν να βγήκαν από το εργοστάσιο… χθες!

Η κεντρική πλατεία της Ελασσόνας γέμισε από σπάνια αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, εκπληκτικά συντηρημένα, που παρά την ηλικία τους, συναγωνίζονται επικίνδυνα τα σύγχρονα του εμπορίου.

Η 1η Συνάντηση Κλασσικών Οχημάτων Ελασσόνας έδειξε ότι μπορεί να αναδειχθεί ως ένα σπουδαίο κοινωνικοπολιτιστικό και τουριστικό γεγονός για την πόλη της Ελασσόνας αλλά και όλης της Π.Ε. Λάρισας, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να θαυμάσουν μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα μιας άλλης εποχής.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης τα πληρώματα έκαναν διαδρομές στα ωραιότερα σημεία της επαρχίας Ελασσόνας, ενώ κατά τη διάρκεια της εκθεσης των οχημάτων οι επισκέπτες απολάμβαναν ζωντανή μουσική.

Τις απονομές συμμετοχής στα πληρώματα έκαναν ο Πρόεδρος της Λέσχης Σταθης Ευαγγέλου και ο Γ.Γραμματέας Δημήτρης Τσιαβές, ενώ το παρών στη εκδήλωση έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι Ελασσόνας, Οικονομικών Διονύσης Κουρομπίνας και Πολιτισμού Φρόσω Καρκαβανίδου-Σκρέτα.

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε video:

Previous ArticleNext Article