Λάρισα

Νέο κύκλο επικοινωνίας και συνεργασίας με τους φορείς και την κοινωνία του νομού ξεκίνησε η ΔΕΕΠ ΝΔ Λάρισας

“Η ΔΕΕΠ  Νέας Δημοκρατίας Λάρισας ξεκίνησε νέο κύκλο επικοινωνίας και συνεργασίας  με τους φορείς και την κοινωνία του νομού” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση η οποία συνεχίζει ως εξής:

Στόχος είναι η αμφίδρομη  ενημέρωση  που θα βοηθήσει στην ανάδειξη αστοχιών αλλά και  στη σύνθεσησκέψεων και προτάσεωνπου θα συμβάλλουν σε βελτιώσεις ή λύσεις.

Η αρχή έγινε χθες  με γεύμαστο οποίο συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΤΕΕ Νίκος Παπαγεωργίου, ο αντιπρόεδρος του ΟΕΕ Θεσσαλίας Ηλίας Κουτσιμπογιώργος , ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ Γιώργος Ρουπακιάς, ο αντιπρόεδρος τουΕπιμελητηρίου Λάρισας  Δημήτρης Παπαλέξης, ο πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Ντίνος Γιαννακοπουλος, ο πρόεδρος του Γεωπονικού συλλόγου Κώστας Γιαννακός,  ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ ΒασίληςΜανδηλάς, ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Μιχάλης Σακελλαρίου.

Από τη ΔΕΕΠ συμμετείχαν ο Γραμματέας Γιώργος Θώδας, ο Υπεύθυνος επικοινωνίας &στρ. σχεδιασμού Γιώργος Γουμενόπουλος και ο πρόεδρος Ηλιας Αλ. Σουφλιάς που είχε την ευθύνη του συντονισμού.

Θα ακολουθήσουν συναντήσεις εκπροσώπων της ΔΕΕΠ  Λάρισας με εκπροσώπους, επιστημονικών, επαγγελματικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών φορέων και ομάδων σε όλο το  νομό.

 

Previous ArticleNext Article