Ελασσόνα

Νέα Γραμματέας της Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας η Σταυρούλα Δάσσιου

Μετά τις εσωκομματικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 στα γραφεία του κόμματος στην Ο.Μ. Ελασσόνας, ακολούθησε το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Μαρτίου 2024 η εσωκομματική διαδικασία των αρχαιρεσιών για το νέο Συντονιστικό Όργανο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας.

Ομόφωνα εκλέχτηκε νέα συντονίστρια Γραμματέας η Σταυρούλα Δάσσιου, η οποία θα είναι και η πρώτη γυναίκα γραμματέας στην ιστορική διαδρομή της κομματικής οργάνωσης.

Αναλυτικά εκλέχτηκαν:

-Γραμματέας: Δάσσιου Σταυρούλα
-Αν. Γραμματέας: Κουτσιώρας Κώστας
-Ταμίας: Παναγιωτίδης Θεόδωρος
-Υπεύθ. Δημ. Σχέσεων: Μανωλάκη Μαρία
-Μέλος: Πνάκα Αγγελική
-Μέλος: Λιάκος Νίκος
-Μέλος: Λάτσιος Ηλίας
-Μέλος: Μπόλη Λίτσα
-Μέλος: Κουρδή Σοφία

127 μέλη προσήλθαν στις κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές για νέο Συντονιστικό Όργανο και νέα Νομαρχιακή Επιτροπή για την ΟΜ Ελασσονας με το ποσοστό συμμετοχής να κυμαίνεται στις τάξεις του 35%.

Τους ευχαριστούμε που σε αυτές τις περίεργες εσωκομματικές συνθήκες ανταποκρίθηκαν στο έπακρο.

Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ελασσόνας ανταποκρίθηκε πλήρως στις απαιτήσεις και τις τρέχουσες συγκυρίες και θέλει για αυτό να ευχαριστήσει τα μέλη της, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της και στήριξαν τους υποψηφίους και τις υποψήφιες για το νέο Συντονιστικό Όργανο και τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή και κυρίως στήριξαν το κόμμα σε ακόμη μια δύσκολη εκλογική διαδικασία, που πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 10 Μαρτίου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ελασσόνας.

Μετά και τις αρχαιρεσίες που θα ακολουθήσουν οφείλουμε όλοι ενωμένοι να πορευτούμε προς τις Ευρωεκλογές για έναν ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρώπη, με προοδευτικό πρόσημο. Για μια πιο δίκαιη και δημοκρατική Ευρωπη.

Για τη Σύγχρονη Αριστερά και τη Προοδευτική Παράταξη.

Previous ArticleNext Article