Ελασσόνα

Ν.Ευαγγέλου : «Οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβούλιου για την τιμολογιακή πολιτική στην ύδρευση έχουν την υπογραφή της παράταξης Γάτσα»

Ο πρόεδρος της Συκαμινέας Κ. Μωραίτης διαψεύδει τη δημοτική αρχή Γάτσα και μιλά για εγκατάλειψη

Ανεύθυνη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η όποια κριτική δεν βασίζεται σε πραγματικά στοιχεία και όχι η κριτική της παράταξης μας, αναφέρει σε νέα απάντηση που έδωσε στη δημοσιότητα ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου.

Καταγγείλαμε την απαράδεκτη κατάσταση με την έλλειψη πόσιμου νερού σε ποτίστρες της Σκαμνιάς και παραθέσαμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό, το οποίο αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Διαβάσαμε την απάντηση του νυν δημάρχου, ο οποίος αντί να σπεύσει να λύσει το πρόβλημα το κρύβει κάτω από το χαλί και μιλά για τιμολογιακή πολιτική που αποφασίστηκε επί της δικής μας θητείας.

Μόνο που ξεχνά ότι για το μοναδικό θέμα  που αποφασίσαμε εμείς ήταν ο κανονισμός λειτουργίας της  άρδευσης και όχι η τιμολογιακή πολιτική με την οποία διαφωνούμε κάθετα.

Ας μην προκαλεί με ψεύδη γιατί υπάρχουν έγγραφες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβούλιου στις οποίες φαίνεται ποιοί εισηγήθηκαν τις αυξήσεις και ποιοι τις ψήφισαν.

Ο κ. Γάτσας επικαλείται για να μας διαψεύσει, τον κ. Κώστα Μωραίτη πρόεδρο της Τ.Κ Συκαμινέας, μόνο που ο κ. Μωραίτης με δήλωση του στον τοπικό τύπο της Ελασσόνας, τον κατακεραυνώνει μιλώντας για χαράτσια και για ασυντήρητες και χαλασμένες ποτίστρες.

Παραθέτω παρακάτω απόσπασμα των δηλώσεων του κ. Μωραίτη στην εφημερίδα «Έκδοση», της Ελασσόνας.

ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ. ΣΥΚΑΜΙΝΕΑΣ…

ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ

«Με αφορμή το πρόβλημα που δημιουργήθηκε σε βάρος των κτηνοτρόφων του χωριού μου,θέλω να απαντήσω σε δημοσιεύσεις που γίνονται στον ηλεκτρονικό τύπο που αφορούν την Κοινότητα μου, για το θέμα των ποτίστρων και των χαρατσιών που επιβλήθηκαν από την Δημοτική Αρχή στους κτηνοτρόφους.

Επειδή πιστεύω στην θεσμική λειτουργία των οργάνων, θέλω απαντήσεις από την Δημοτική Αρχή στο Δημοτικό συμβούλιο, εκεί που λαμβάνονται οι αποφάσεις από το σύνολο των εκλεγμένων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δημότες και όχι στον ηλεκτρονικό Τύπο.

Για την ιστορία και την αποκατάσταση των πραγματικών δεδομένων θεωρώ σκόπιμο να ξεκαθαρίσω, και να το γνωρίζουν όλοι, ότι οι κτηνοτρόφοι της Συκαμινέας τα ζώα τους τα ποτίζουν βασικά στα φυσικά φράγματα και στα ρέματα

Σε ότι αφορά τις ποτίστρες επίσης να ξεκαθαρίσω ότι εδώ και χρόνια είναι ασυντήρητες και χαλασμένες».

Τέλος επειδή ο κ. Γάτσας έχει καταλάβει ότι από σπόντα κέρδισε τις προηγούμενες εκλογές, μιλά για κούρσες διεκδικητών και πράσινα άλογα.

Τον διαβεβαιώνουμε ότι μαζί θα αναμετρηθούμε και στις επόμενες εκλογές και τώρα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, γιατί τώρα γεύτηκαν την πλήρη ανικανότητα του οι πολίτες της Ελασσόνας και έχουν μέτρο σύγκρισης.

Previous ArticleNext Article