Ελασσόνα

Ν. Ευαγγέλου: «Απ΄ευθείας αναθέσεις-μηδενικές εκπτώσεις και ψεύδη συνθέτουν το έργο της σημερινής δημοτικής αρχής».

Τοποθέτηση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου για τον απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής Γάτσα-Καρανίκα.

                           

«Άκουσα με προσοχή τον απολογισμό του κ. Γάτσα που όπως σημείωσε χαρακτηριστικά επιθυμεί να ανοίξει μια μεγάλη συζήτηση για τις πραγματικές ανάγκες του τόπου και των ανθρώπων του.

 

Προφανώς σε αυτό δεν μπορεί να διαφωνήσει  κανείς, αυτός θα πρέπει να είναι άλλωστε  ο ρόλος κάθε αιρετού.

 

Όταν όμως μιλάμε για τις ανάγκες του τόπου και των ανθρώπων του ανοίγουμε μια μεγάλη συζήτηση στην οποία εκ των προτέρων  δεν γίνεται να συμφωνήσουμε.

 

Ποιός είναι άραγε αυτός που καθορίζει τις πραγματικές ανάγκες αν δεν είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι του τόπου;

 

Αυτούς τους ανθρώπους ο κ. Γάτσας τους αγνόησε από την πρώτη κιόλας ημέρα, δεν τους αφουγκράστηκε και δεν έλυσε τα προβλήματα που υποσχέθηκε προεκλογικά ότι θα λύσει.

 

Επικαλείται πολύ συχνά ότι από τον Φεβρουάριο του 2020 και μετά, η χώρα εισήλθε σε μια πρωτοφανή κρίση και ξεχνάει ή προσπαθεί να αποκρύψει ότι λόγω της πανδημίας δόθηκαν τεράστια ποσά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ποσά εμείς αλλά και οι προηγούμενες από εμάς δημοτικές αρχές δεν τα είχαμε.

 

Παρά ταύτα ο Δήμος δεν κινείται όπως ισχυρίζεται ο κ. Γάτσας με μικρές ταχύτητες αλλά έχει βάλει όπισθεν. Σε κάποια από τις τελευταίες συνεδριάσεις του Δ.Σ το ομολόγησε και ο ίδιος προς το σώμα , ότι η απορροφητικότητα των κονδυλίων δεν ξεπέρασε το 2%.

Ο σεισμός της 3ης Μαρτίου ήταν αυτός που ανέδειξε την ανικανότητα της διοίκησης Γάτσα- Καρανίκα σε όλο της το μεγαλείο, για άλλη μια φορά.

Οι άνθρωποι αυτοί είδαν κι έπαθαν να μπορέσουν να βγάλουν άκρη και να ενημερωθούν για τις κινήσεις που θα έπρεπε να κάνουν προκειμένου έγκαιρα να αποζημιωθούν από την Πολιτεία. Αντ΄αυτού τι έλαβαν; Ούτε καν την κατεδάφιση των ετοιμόρροπων κατοικιών τους λόγω επικινδυνότητας μετα από δέκα μήνες

Πλήρη εγκατάλειψη.

 

Επισκεφτήκαμε ως παράταξη τα σεισμόπληκτα χωριά του Δήμου μας και το μόνο που ακούγαμε  από τους ανθρώπους εκεί ήταν ότι ο δήμος μας ξέχασε.

 

Ακόμα και το ποσό των εξακοσίων ευρώ και τα χρήματα για τις οικοσυσκευές  δεν τα έχουν λάβει δημότες που τα δικαιούνταν και εδώ ρωτάμε;
Με ποιο κριτήριο γίνεται η επιλογή;

 

Και σαν να μην έφτανε το δράμα και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, αποκαλύψαμε ότι αντιδήμαρχος έκανε επιλογή για το που θα πάνε τα τρόφιμα για τα οποία νοικιάστηκαν αποθήκες ,  λες και ζούμε ανάμεσα σε μαυραγορίτες και κάποιοι κάνουν πολιτική με τον πόνο του άλλου.

 

Απαντήστε μας τώρα χωρίς περιστροφές, που πηγαίνουν όλα τα τρόφιμα και όλα τα προϊόντα που δώρισαν πολίτες από όλη τη χώρα, στους σεισμοπαθείς συμπολίτες μας:

 

Με ποια κριτήρια ακόμη και σήμερα γίνεται η διακίνησή τους;

 

Έγινα ο ίδιος μάρτυρας όταν επισκεπτόμενος χωριό του Δήμου είδα με τα ίδια μου τα μάτια, αγροτικό αυτοκίνητο με συνοδηγό μάλιστα   αντιδήμαρχο να μοιράζει τρόφιμα όπου ήθελε σαν Άγιος Βασίλης.

 

Και είχε μάλιστα το θράσος να ζητήσει από τον πρόεδρο του χωριού να μην μου πει κουβέντα.

Θα ρωτήσω για πολλοστή φορά για ποιους είναι τα τρόφιμα;

 

Είναι ή δεν είναι για αυτούς τους ανθρώπους οι δωρεές;

 

Ο κόσμος το ΄χει τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι.

 

Η κοινωνία βοά για:

Γεμάτες αποθήκες ιδιωτών- συγγενών-φίλων για προμήθειες σε μίνι μάρκετ -φαρμακεία, ταβέρνες ακόμη και για εξαγωγές σε άλλη χώρα.

Καταλαβαίνετε γιατί καταστάσεις μιλάμε;

Όλα φυσικά με την ούγια

 

Σημειωματάκια με ονοματεπώνυμο, και τηλέφωνο

Δεν ιδρώνει το αυτί κανενός;

 

Όταν λοιπόν ο κ. Γάτσας μιλά για διαφάνεια θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός.

 

Διαφανείς είναι οι διαδικασίες που γίνονται στο φως και προς όφελος του Δήμου όχι με εκπτώσεις του 1 και 2 % δώρο σε εργολάβους και σίγουρα όχι με κατατμήσεις έργων και περίεργες συμφωνίες.

 

Και όταν ο κ. Γάτσας επικαλείται την δικαιοσύνη θα πρέπει να μας αναφέρει πως την υπηρετεί την δικαιοσύνη.

 

Ο Δήμος μας έχει χαρακτηριστεί σε έκτακτη ανάγκη μετά τον σεισμό.

Αυτή η εξέλιξη παρέχει τη δυνατότητα στο δήμαρχο να λειτουργεί και με απευθείας αναθέσεις λόγω του κατεπείγοντος  προκειμένου να ξεπεραστεί κάθε γραφειοκρατία, για την διευκόλυνση των δημοτών.

 

Αντί όλων αυτών η δημοτική αρχή Γάτσα εξυπηρετεί ημετέρους.

 

 

Εργολάβους με μηδενικές προσφορές μηδενικής εκπτώσης  φυσικά εις βάρος των δημοτών.

 

Συνηθίζεται να λέγεται από κάποιους νόμιμο είναι, ηθικό είναι όμως;

 

Όχι κύριοι ούτε νόμιμο είναι ούτε ηθικό.

Πως να το ονομάσουμε νόμιμο όταν κάποιοι πλουτίζουν παρανομιες βάρος αδύναμων πολιτών, οι οποίοι μάλιστα αναγκάζονται εξαιτίας όλης αυτής της διαχείρισης να πληρώνουν περισσότερα χρήματα στο Δήμο.

 

Η αναφορά του στην Συμπαραστάτρια του Δημότη χωρίς καμία αναφορά σε παρεμβάσεις που έχει κάνει και σε συγκεκριμένο έργο, όπως γίνεται κατανοητό δεν μας ικανοποιεί, ούτε εμάς ούτε φυσικά και τους δημότες. Ενημερώστε μας πόσο επιβαρύνονται οι δημότες σε επίπεδο ετους.

 

Μας είχατε κατηγορήσει ότι έχουμε ειδικούς συνεργάτες.

Για πείτε μας, πόσους έμμισθους συνεργάτες έχετε κύριε Γάτσα;

 

 

Η κυρία έξω από το γραφείο σας με ποιον ακριβώς τρόπο αμοίβεται; Το τελευταίο τετράμηνο του 2019 γνωρίζουμε για την αμοιβή της που ανερχόταν στις 5.000€ από εκεί και πέρα με τι τρόπο αμοιβεται ή μήπως εργάζεται και αυτή εθελοντικά.

Σας ρωτήσαμε και παλαιότερα αλλά απάντηση δεν πήραμε.

Μιλήσαμε αρκετές φορές για εξόφληση προεκλογικών γραμματίων.

Α! και μια που μιλάμε και για την προεκλογική σας τακτική. Η κυρία που παρότρυνε τις μαμάδες της Ελασσόνας και σχολίαζε τα πάντα αρνητικά στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή ξαφνικά μόλις βρήκε καρέκλα σιώπησε και όλα είναι καλώς καμωμένα τώρα.

 

Αλλάζουμε παράγραφο τώρα;

 

Μιλάτε για ισόρροπη μεταχείριση των κοινοτήτων και γελάει και ο κάθε πικραμένος.

Πότε και ποιες προτάσεις των κοινοτήτων εισακούστηκαν από την δημοτική αρχή, τι συμπεριλάβατε στο πρόγραμμα σας: Συγκεκριμένα όχι γενικά και αόριστα.

Θα σας πω εγώ.

Σεβαστήκαμε την αρνητική απόφαση του τοπικού συμβουλίου του Αμουρίου για την παραχώρηση  χώρου για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών χωρίς καν δημοπράτηση αγροτεμαχίου; ή μήπως σεβαστήκατε την αρνητική απόφαση του τοπικού συμβουλίου  της Τσαριτσάνης για την παραχώρηση του κοινοτικού καταστήματος στην εταιρεία ΚΟΙΝΣΕΠ;

Τίποτα εκτός και αν η πρόταση αντιστοιχούσε σε κάποια δική σας.

Αγνοήσατε ακόμη και αποφάσεις τοπικών κοινοτήτων, δεν διστάσατε να τα βάλετε ακόμη και με τους ίδιους τους προέδρους, αν τολμούσαν να δημοσιοποιήσουν την όποια διαφωνία τους.

Αυτό λοιπόν κύριε δήμαρχε, ούτε δημοκρατία είναι ούτε, ισόρροπη μεταχείριση, εκτός αν οι κάτοικοι των κοινοτήτων ζουν σε ένα άλλο παράλληλο σύμπαν επομένως δεν συναντιέστε ποτέ και πουθενά.

 

Το μόνο που κάνετε και αυτό σας το αναγνωρίζουμε είναι ότι συγκαλείται λαϊκές συνελεύσεις για να χρυσώνεται το χάπι, να δίνετε  υποσχέσεις και από δω πάνε κι οι άλλοι.

 

Θα είχε μεγάλη αξία να μας πείτε σήμερα πόσα χρήματα έχετε ξοδέψει στην Οικονόμειο ΚΟΙΝΣΕΠ, πόσο προσωπικό απασχολείτε, τι έργο παράγεται στην ΚΟΙΝΣΕΠ αυτή;

Εκτός κι αν είναι μυστικό, οπότε πάμε παρακάτω.

 

Εμείς κύριε Γάτσα δεν κρατάμε μυστικά από τους συμπολίτες μας γι΄αυτό και έχουμε δημοσιοποιήσει και καταγγείλει πολλές από τις ενέργειες σας που μόνο στόχο είχαν και συνεχίζουν να έχουν την εξυπηρέτηση ημετέρων και την εξόφληση προεκλογικών γραμματίων.

Ο κατάλογος είναι μακρύς….

Παραχωρήσατε αίθουσες του Δήμου για να στεγάσετε εθελοντικά σωματεία και νοικιάσατε άλλα κτίρια για να στεγάσετε δημοτικές υπηρεσίες. Πείτε μας το κόστος για να το γνωρίζουν οι δημότες.

 

Αυτό πως ακριβώς το βαφτίζετε;

Αποκέντρωση, εκσυγχρονισμό:

Γιατί εμείς το λέμε κακή διοίκηση και  κακό σχεδιασμό.

Το λέμε απίστευτη ταλαιπωρία των πολιτών.

Βγείτε έξω να τους ρωτήσετε, αλήθεια πιστεύουν ότι επί ημερών σας βελτιώθηκε η ποιότητα ζωής τους;

 

Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αγαπητοί συμπολίτες και εκλεκτοί συνάδελφοι να κάνουμε μια αναφορά στα όσα ο κ. Γάτσας αναφέρει για τα οικονομικά του Δήμου.

Γνωρίζει πολύ καλά ότι τα οικονομικά του Δήμου όταν παραδώσαμε ήταν σε ένα πολύ καλό σημείο, άκρως διαχειρίσιμο για το οποίο είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που και έργο προσφέραμε στους δημότες και τα οικονομικά του δήμου είχαν μια πολύ καλή ροή και μπορούσαμε να εξυπηρετούμε τα χρέη μας, σε περίοδο μάλιστα μεγάλης οικονομικής ύφεσης.

Για την ιστορία και μόνο να σας θυμίσουμε ότι το Ταμείο που παραλάβαμε ήταν περίπου  3.091.000 και με εντάλματα πληρωμών την πρώτη κιόλας ημέρα που αναλάβαμε τα οποία ξεπερνούσαν τις 300.000.

 

Σας παραδώσαμε Ταμείο περίπου 2.700.000 με πληρωμένα εντάλματα  έως 23/08/2019.

Δεν κρατήσαμε ομήρους, είμασταν στην ώρα μας σε όλους και σε όλα.

 

Σας καταγγείλαμε για το δάνειο που πήρατε αφού σας εξηγήσαμε με επιχειρήματα ότι θα χρεωθούν οι δημότες για πολλά χρόνια και χωρίς κανένα προφανή λόγο.

 

Έχετε καταλάβει τι κάνατε;

 

Χρεώσατε το Δήμο και κατ΄επέκταση τους δημότες με 500.000 ευρώ και μεταθέσατε το Δάνειο στις επόμενες Δημοτικές Αρχές. Το παραλάβαμε 2.700.000 και το φθάσαμε 1.600.000 σε εποχές δύσκολες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, σε εποχές που πολλοί Δήμοι στη χώρα ετοιμαζόταν για λουκέτο, όχι όπως τώρα που το χρήμα ρέει και τα διάφορα χρηματοδοτικά εργαλεία τρέχουν.

Εσείς επιλέξατε να χρεώνετε τους δημότες σε καθημερινή βάση με αλόγιστα έξοδα.

Δεν υπολογίζετε τίποτα δεν υπάρχει κανένας έλεγχος κόστους πουθενά.

 

Όλες οι κινήσεις σας δηλώνουν αδυναμία διαχείρισης ακόμη και σε απλά πράγματα.

Με λίγα λόγια δεν ξέρετε να διοικείται.

 

Προσπαθείτε να ωραιοποιήσετε  την κατάσταση λες και ο κόσμος δεν έχει άποψη, δεν βλέπει πόσο πίσω πήγατε αναπτυξιακά τον Δήμο και τον τόπο.

Έφτασε στο σημείο να σας διαψεύσει και ο ίδιος ο πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών.

Δεν άντεξε φαίνεται ο άνθρωπος τόσα ψεύδη.

 

Προχωρήσατε στην μεγαλύτερη αδικία που θα μπορούσε να κάνει κάποιος με την άρδευση και χωρίς αποτέλεσμα.

Η εισπραξημότητα δεν αυξήθηκε χάριν της δικής σας εμμονής να πληρώνουν οι αγρότες με το στρέμμα και όχι με το κυβικό.

 

 

 

Σας καταθέσαμε την άποψη μας, από την πρώτη στιγμή.

Σας το επισημάναμε για να το διορθώσετε, πλήρωνε ο κόσμος ανάλογα με την κατανάλωση που είχε, με το κυβικό και πάντα με σεβασμό σε όλους ώστε να μην γίνονται αδικίες και να μπορούν να ποτίζουν όλοι τα χωράφια τους.

Λόγω της εμμονής σας και σε αυτό το θέμα και προκειμένου τάχα να πάτε σε κάτι διαφορετικό μηδενίσατε τα πάντα.

Κάπως έτσι άδειασαν τα φράγματα αφού οι πομόνες δεν σταματούσαν ούτε το πρωί ούτε το βράδυ να δουλεύουν.

 

 

 

Αποτέλεσμα και αυτής της λάθος τακτικής σας να φτάσουν τα κιλοβάτ στο ρεύμα στα ύψη και αναρωτιέμαι αν θα αφήσετε τίποτα όρθιο στο τέλος.

Έχετε όμως χιούμορ, πως αλλιώς θα παρουσιάζατε τις πομόνες για τις οποίες είχαμε καταθέσει τις μελέτες στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ώστε να είναι έτοιμες  και μόλις έβγαινε το πρόγραμμα του εξηλεκτρισμού να μπορούσαν άμεσα να ηλεκτροδοτηθούν και μάλιστα με δεσμευμένο ποσό από τον προϋπολογισμό.

 

 

Και φτάνουμε στα έργα που χωρίς καμία ντροπή παρουσιάζετε ως δικά σας, ενώ ξέρετε πολύ καλά ότι εμείς τρέξαμε τις μελέτες, βρήκαμε τις χρηματοδοτήσεις και τώρα καμαρώνετε, νομίζοντας ότι έχετε κάνει έργο.

Ακυρώσατε το Κολυμβητήριο μόνο για ένα λόγο, δεν θέλατε να συνδεθεί το όνομα μας με ένα τόσο εμβληματικό έργο.

Αντ΄αυτού τι κάνατε;

Υπογράψατε προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια δηλώνοντας έτσι την ανικανότητα σας να κάνετε έργο και απλά αλλάξατε τον τίτλο στην χρηματοδότηση.

Να διευκρινίσω στο σημείο αυτό ότι δεν είμαστε αντίθετοι στην τοποθέτηση σκέπαστρου στις κερκίδες του ΠΟΕ, ούτε βέβαια και στην τοποθέτηση χλοοτάπητα στα γήπεδα.

Θα μπορούσατε ωστόσο να εξασφαλίσετε χρήματα από κάποιο άλλο πρόγραμμα αν τόσο πολύ σας ενδιέφερε, αλλά για να πετύχεις την χρηματοδότηση ενός έργου, θα πρέπει να αφιερώσεις χρόνο, θα πρέπει να κατέβεις στην Αθήνα και να χτυπήσεις πόρτες, πράγμα ασυνήθιστο για την δική σας δημοτική αρχή.

 

Εσείς περιμένετε να χτυπήσουν τη δική σας πόρτα και να σας αφήσουν τα χρήματα απ’ έξω.

Παραλάβατε την Σχολή Γαλακτοκομίας του 2ου ΙΕΚ Λάρισας και αντί να την αναβαθμίσετε, την κλείσατε.

 

Ακόμη και αν έγιναν λάθος χειρισμοί στη διάρκεια της πρώτης σας χρονιάς, που μας κατηγορήσατε  και σε αυτό.

 

Ήρθε  η διάψευση σε όλες αυτές τις κατηγορίες από τον ίδιο τον διευθυντή του 2ου ΙΕΚ.

Τι κάνατε εσείς τα επόμενα χρόνια  για την επαναφορά της λειτουργία της, με όποια μορφή θέλατε να λειτουργήσει;

 

Τιμωρήσατε τους ηλικιωμένους κλείνοντας τα ΚΑΠΗ επικαλούμενος την κακή γραφειοκρατία του συστήματος λες και τα ΚΑΠΗ είναι επιχείρηση οικονομικού ενδιαφέροντος.

 

 

Η τρίτη ηλικία για μας αποτέλεσε μια από τις πρώτες προτεραιότητες γι΄αυτό και δημιουργήσαμε χώρο σε κεντρικό σημείο της πόλης ενώ μέχρι τότε οι άνθρωποι ήταν απομονωμένοι.

 

Πέρασαν 2 1/2 χρόνια και ακόμη να τελειώσει το Πνευματικό Κέντρο της Τσαριτσάνης.

Αλήθεια πιστεύετε ότι αν το ολοκληρώσετε κοντά στις εκλογές θα μπορέσετε να το παρουσιάσετε για δικό σας  έργο;

 

Στο κομμάτι των ασφαλτοστρώσεων αλλοιώσατε τον αρχικό προγραμματισμό και την μελέτη σύμφωνα με την οποία συντάχθηκε η δημοπρασία και βέβαια με αποφάσεις τοπικών συμβουλίων σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

 

Τεράστια καθυστέρηση  και σε αυτό.

 

Με τις παιδικές χαρές κάνατε ακριβώς το ίδιο

καθυστερείτε την παράδοση του 1ου Νηπιαγωγείου για να το εμφανίσετε ως δικό σας έργο στις επερχόμενες εκλογές δηλώνοντας βέβαια και σε αυτό αδυναμία εκτέλεσης.

Αφού είχε πρώτα προηγηθεί ο αποχαρακτηρισμός της παιδικής χαράς  και η τροποποίηση του σχεδίου από την δική μας Δημοτική Αρχή.

Είναι απορίας άξιο πως μπορείτε να ζείτε συνεχώς σε ένα ψέμα.

Παραμονές εκλογών, όταν θα έρθει η μεγάλη ώρα του απολογισμού, η ώρα της αλήθειας, και κοιτάξετε στα μάτια τον λαό της Ελασσόνας, τι θα του πείτε;

 

Αναρωτηθήκατε που σας οδηγεί όλη αυτή η κατάσταση;

Κάνετε απολογισμό σε ευαίσθητους τομείς όπως είναι η Υγεία και η Παιδεία, λες και έτσι θα μπορέσετε να ξεγελάσετε κάποιον συμπολίτη.

 

Να μιλήσουμε για την Καθαριότητα της πόλης και των χωριών;

 

 

 

Για το πράσινο και το περιβάλλον:

 

Βασικά για να μιλήσουμε για τους τομείς αυτούς θα πρέπει να γνωρίζουμε ποιος αντιδήμαρχος έχει ποιόν τομέα, εκτός κι αν λειτουργούν οι αντιδημαρχίες αυτές με αυτόματο πιλότο.

 

 

Σας παραδώσαμε δύο γκρέιντερ με τεράστιες δυνατότητες και δεν τα αξιοποιήσατε ανάλογα για την εξυπηρέτηση των αγροτών και κτηνοτρόφων όπως θα έπρεπε, ενώ αντίθετα στην διάρκεια της θητείας μας, δεν υπήρχε κανένα σε λειτουργία.

Μιλάτε για τον Όλυμπο όταν από την πρώτη στιγμή δώσαμε μάχη για την ζωνοποίηση και την αξιοποίηση του ορεινού όγκου με πολεοδομικό χωροταξικό και με δράσεις ανάλογα με την κάθε ζώνη και με σεβασμό στο περιβάλλον για να έρθει η πολυπόθητη υπογραφή του Προεδρικού διατάγματος.

 

             Κεφάλαιο Δ.Ε.Υ.ΑΛ.

Διώξατε όλο το προσωπικό που συνεργάστηκε και προσλήφθηκε επί θητείας μας, επικαλούμενος ότι θα σας υπονομεύσουν.

Μιλάμε για άτομα που προσλήφθηκαν βάσει αναγκών με κριτήρια ηλικιακά , ΑΜΕΑ, λογιστές, τεχνίτες κ.λ.π…..

 

Τα κόστη συντήρησης και αγοράς υλικών και εργασιών  σε ανεξέλεγκτες τιμές, όσο και αν θέλετε να παρουσιάσετε ότι υπάρχουν διαγωνισμοί.

 

Καταστρέφεται με μαθηματική ακρίβεια την Δ.Ε.Υ.Α.ΕΛ.

 

Μιλάτε για νοικοκύρεμα ενώ αυξήσατε τα δημοτικά τέλη και τα τέλη αποχέτευσης και επαναφέρατε το πάγιο από το πρώτο κυβικό σε κάθε λογαριασμό.

Αυξήσεις επί αυξήσεων και τα έξοδα στα ύψη, μέχρι και από παντοπωλεία ημετερων προμηθεύεστε υδραυλικά εξαρτήματα.

Η πλήρης ασυδοσία.

 

Μεσοσταθμικά ανεβάσατε την τιμή του νερού στο 40%, ενώ εμείς την είχαμε μειώσει κατά 33%.

 

Θέλετε να δώσετε τα στοιχεία από την σημερινή κατάσταση και να τα συγκρίνουμε;

Μας κατηγορούσατε για χαμηλή  εισπραξημότητα και διόγκωση στα υπόλοιπα  πελατών 

ενώ παραλείψατε να αναφέρετε σε τι κατάσταση τα παραλάβαμε.

Θα σας το θυμίσω εγώ στο ύψος των 2.000.000 και με τεράστιες οφειλές και ιδίως από πρόσωπα με τα οποία σήμερα συνδιοικείται το Δήμο.

Αποχέτευση κρανιας:

Κηρύξατε έκπτωτο τον εργολάβο λόγω της μεγάλης καθυστέρησης και τον έργο πλέον θα απενταχθει και θα πρέπει να επιστραφούν τα χρήματα πίσω. Θα μπορούσατε να λύσετε τη σύμβαση κοινή συννενεση ώστε να μπορούσε ο επόμενος ανάδοχος να ξεκινήσει άμεσα και το έργο να παραδοθεί  στους δημότες.

 

 

Σας άκουσα τόση ώρα και νομίζω ότι μου διαβάζουν σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Επειδή όμως ούτε σαν σεναριογράφος είστε καλός, θα κλείσω λέγοντας ότι ο απολογισμός είναι ένα κενό γράμμα, όπως κενό γράμμα θα μείνουν στην Ιστορία αυτού του τόπου τα 4 χρόνια της θητείας σας  κ. Γάτσα Καρανίκα».

 

Ευχαριστώ για την υπομονή σας.

 

Previous ArticleNext Article