Κόσμος

Μυστηριώδης «λυκάνθρωπος» εντοπίστηκε σε δάσος της Γερμανίας -Γυμνός, καλυμμένος με λάσπη

Ένας μυστηριώδης «λυκάνθρωπος» εντοπίστηκε να περιφέρεται στα δάση των βουνών Χαρζ της κεντρικής Γερμανίας, σύμφωνα με την Bild.

Ο άνδρας, ο οποίος πιστεύεται ότι ζει στο δάσος εδώ και πέντε χρόνια, καταγράφηκε στην κάμερα από δύο πεζοπόρους, οι οποίοι φέρεται να τον είδαν να κάθεται γυμνός και να κρατάει ένα ξύλινο δόρυ στους πρόποδες ενός ερειπωμένου κάστρου. Οι θολές φωτογραφίες δείχνουν τον άνδρα να είναι πιθανότατα καλυμμένος με χώμα καθώς κάθεται στο έδαφος.

«Έμοιαζε με άνθρωπος της λίθινης εποχής»
Η 31χρονη Τζίνα Βάις και ο 38χρονος φίλος της Τόμπι, περπατούσαν στο Μπλάνκεμπουρκγ στο κρατίδιο Σαξονίας – Άνχαλτ καθώς έπεφτε το σούρουπο το βράδυ της Τρίτης. Όπως δήλωσε η Βάις στην γερμανική εφημερίδα Bild: «Όταν φτάσαμε στις αμμώδεις σπηλιές, είδαμε τον ΄λυκάνθρωπο’. Στεκόταν ψηλά σε μία από τις σπηλιές και κρατούσε στα χέρια του ένα μακρύ ξύλινο ραβδί σαν λόγχη. Δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω μας, δεν έλεγε τίποτα. Έδειχνε βρώμικος σαν άνθρωπος της λίθινης εποχής από βιβλίο ιστορίας».

Το ζευγάρι είπε ότι η συνάντηση με τον άνδρα, που πιστεύεται ότι ήταν γύρω στα 40, διήρκησε περίπου 10 λεπτά.

Κάτοικοι της περιοχής έχουν εντοπίσει ξανά τον συγκεκριμένο άνδρα σε δάσος της Γερμανίας
Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο υποτιθέμενος «λυκάνθρωπος» εντοπίζεται στην περιοχή Μπλανκενμπούργκ. Οι αρχές δήλωσαν πως έχουν λάβει πολλαπλές αναφορές τα τελευταία πέντε χρόνια που βλέπουν μία φιγούρα με στολή λύκου στο δάσος.

iefimerida.gr

Previous ArticleNext Article