Λάρισα

Μία υπέροχη και γενναία Λαρισαία η Βάντα Ζαχαρακοπούλου μίλησε για τη δική της κακοποίηση (video)

Συγκλονιστικές μαρτυρίες στην εκομπή ΕΝ ΛΕΥΚΩ του Γιώργου Τράνταμε Λαρισαίες που μίλησαν για σεξουαλική κακοποίηση που υπέστησαν σε παιδική ηλικία. Ιδιαίτερα συγκλόνισε η Βάντα Ζαχαρακοπούλου, η οποία δημοσιοποίησε την οδυνηρή εμπειρία της που είχε μικρή, από συγγενικό της πρόσωπο, παίρνοντας το θάρος και τη δύναμη όπως είπε από την αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου. Μάλιστα συγκίνησε όταν δήλωσε ότι το κάνει για τα νεά παιδιά, ώστε να βρουν το θάρρος και να καταγγείλουν παρόμοια περιστατικά, μιας και πολλά από όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή έχουν παραγραφεί σήμερα.

Το #metoo της Λάρισας περιλαμβάνει αρκετες ιστορίες που τις κουβαλούν για ολόκληρη ζωή τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης και 4 από αυτά μίλησαν στην εκπομπή του Γιώργου Τράντα.

Πρόκειται για νέα κοριτσόπουλα, μάλιστα ένα εξ αυτών ήταν μόλις 6 χρονών όταν το βίασε συγγενικό της πρόσωπο και το σημαντικότερο: όλες οι κυρίες που μίλησαν στην κάμερα της Θεσσαλίας τηλεόρασης τα κουβαλούσαν αυτά τα βιώωματα ως βάρος επί χρόνια, μέχρι να έρθει για τις ίδιες η λύτρωση όταν αποφάσισαν να μιλήσουν για όσα υπέστησαν

Πηγή: thessaliatv.gr

Previous ArticleNext Article