Λάρισα

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αγιά Λάρισας – Βγήκαν στο δρόμο με τρακτέρ οι αγρότες – Δείτε φωτογραφίες

Από σήμερα το πρωί της Τρίτης αγρότες βγήκαν στους δρόμους στην Αγιά Λάρισας προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο τους.

Η συμμετοχή είναι πολύ μεγάλη, ενώ την κινητοποίηση διοργάνωσε η ΕΟΑΣΝΛ μαζί με τους Αγροτικούς Συλλόγους της Αγιάς.

Ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΝΛ κ. Ρίζος Μαρούδας, μιλώντας για το σημερινό συλλαλητήριο της Αγιάς, τόνισε στο onlarissa.gr: «Ήταν πολύ μεγάλη η συμμετοχή των αγροτών σήμερα, μεγαλύτερη από όλες τις προηγούμενες και αυτό δείχνει, ότι παρά την εξαγγελία  του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεωργαντά για την αποζημίωση 300 ευρώ ανά στρέμμα για τους μηλοκαλλιεργητές της περιοχής εδώ, υπάρχει αναγκαιότατα στήριξης και για τα υπόλοιπα προϊόντα της περιοχής αλλά και μέτρα μείωσης κόστους παραγωγής και τιμές που να μας καλύπτουν το εισόδημα έτσι ώστε να ζούμε με αυτό. Η κατάκτηση των 300 ευρώ έγινε χάρη στους αγώνες μας, στην ενότητα και την αποφασιστικότητά μας. Αυτός είναι ο δρόμος για τις διεκδικήσεις μας και θα συνεχίσουμε έτσι. Στις 8 Ιανουάριου και ώρα 12 το μεσημέρι στην πανελλαδική σύσκεψη που θα γίνει στη Νίκαια Λάρισας, θα αποφασίσουμε το πως θα συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις μας».

Το παρόν στις κινητοποιήσεις των αγροτών έδωσαν και οι βουλευτές Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας (ΝΔ) και κ. Βασίλης Κόκκαλης (ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ).

Δείτε φωτογραφίες:

      

onlarissa.gr

Previous ArticleNext Article