Αθλητισμός

Μεγάλη πρόκριση μέσα σε ξέφρενα πανηγύρια για την Δόξα Βλαχογιαννίου

Την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ κατάφερε να πάρει πανάξια η Δόξα Βλαχογιαννίου, απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας.

Της Βάσως Γκατζούλη

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο και παρακολούθησε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς που κρίθηκε στα πέναλτι.

Να τονίσουμε πως η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε 0-0 και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι εκεί όπου το Βλαχογιάννι πήρε την πρόκριση με 4-3.

Τις δύο ομάδες χωρίζει μία κατηγορία και αυτό δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στην πρόκριση της ομάδας της Δόξας Βλαχογιαννίου.

Όλο το παιχνίδι είχε δυνατές μονομαχίες δίχως φάσεις, το ματς παιζόταν στο χώρο του κέντρου με δυνατές μονομαχίες εκατέρωθεν.

Όσο και αν πίεσε στην επανάληψη ο Απόλλωνας δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο για τα δίχτυα με τους γηπεδούχους να τα δίνουν όλα και να καταφέρνουν να οδηγήσουν το ματς στα πέναλτι, με τους παίκτες του κ. Δημήτρη Αλεξανδρή να παρουσιάζονται ευστοχότεροι και να παίρνουν την πρόκριση.

Τα πέναλτι

Φακίτσας Σ. 1-0

Πασσιάς άουτ 1-0

Θανασούλης 2-0

Χατζηλιόντας 2-1

Ιωαννίδης 3-1

Τσαπατόρης απέκρουσε ο Μιγδάνης 3-1

Μιγδάνης απέκρουσε ο Βιλανάνης 3-1

Νικολακούλης 3-2

Φακίτσας Α. απέκρουσε ο Βιλανάκης 3-2

Γερεντές 3-3

Κυπαρίσσης 4-3

Μπουκουβάλας απέκρουσε ο Μιγδάνης 4-3

Δόξα Βλαχογιαννίου (Δημήτρης Αλεξανδρής): Μιγδάνης, Παπανικολάου, Γκουρομπίνος Δ., Ιωαννίδης, Κυπαρίσσης, Πέτρου, Λιάκος (70’ Θανασούλης), Δούκας (85’ Γκουρομπίνος Μ.), Φακίτσας Σ., Λάκης (70’ Παληγιάννης), Φακίτσας Α.

Απόλλων Λάρισας (Τάσος Βενέτης): Βιλανάκης, Νικολακούλης, Διβανές, Λάϊος, Μπόρος (81’ Μπαγιώτας), Σιάτρας, Χατζηλιόντας, Πασσιάς, Γιατσιάς (68’ Γερεντές), Τσαπατόρης.

Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Δεδικούσης, Νάκας.

athleticlarissa.gr

Previous ArticleNext Article