Ελασσόνα

Με το νέο διοικητικό συμβούλιο του «Οικονόμου Τσαριτσάνης» συναντήθηκε ο δήμαρχος Ελασσόνας

Το δήμαρχο Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσα επισκέφτηκαν μέλη του νέου προεδρείου της ποδοσφαιρικής ομάδας «Οικονόμου Τσαριτσάνης», μετά τις εκλογές τον περασμένο μήνα και την ανάληψη των νέων καθηκόντων τους, μιας ιστορικής ομάδας της επαρχίας που δραστηριοποιείται στο χώρο του ποδοσφαίρου από το 1953 με αξιόλογη πορεία και ανάδειξη πολλών αθλητών όλα αυτά τα χρόνια.

Ο δήμαρχος καλωσόρισε τον πρόεδρο κ. Δημήτριο Μιχούλη, τον γ. γραμματέα της ομάδας κ. Αθανάσιο Κώτσιο και τον ταμία κ. Βασίλειο Τζιούργκανο και τους ευχήθηκε καλή θητεία στα νέα τους καθήκοντα και πολλές επιτυχίες για την ομάδα, καθώς φέτος για ακόμα μια χρονιά θα αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική κατηγορία του Εθνικού πρωταθλήματος.

Στη συζήτηση έγινε εκτενή αναφορά στην ανακατασκευή των 5 γηπέδων, ένα εκ τον οποίο είναι και το γήπεδο της Τσαριτσάνης. Ο δήμαρχος τόνισε για ακόμη μια φορά πως η απόφαση της ανακατασκευής των γηπέδων μέσω χρηματοδότησης από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» δείχνει το ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής για τον αθλητισμό και τα χρήματα της πρόσκλησης αυτής θα αξιοποιηθούν για την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στις κοινότητες του δήμου.

Σε δήλωση του ο δήμαρχος κ. Γάτσας τόνισε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την επίσκεψη και να σας ευχηθώ καλή θητεία και επιτυχίες στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Γνωρίζω την πορεία της ομάδας του «Οικονόμου Τσαριτσάνης» και θέλω να δηλώσω πως η δημοτική αρχή  κατανοώντας τις δυσκολίες της φετινής χρονιάς θα σταθεί όσο καλύτερα μπορεί δίπλα σας και δίπλα σε όλες τις ομάδες. Μέλημα μας είναι η συστηματικά αυξανόμενη ενασχόληση των νέων με τον αθλητισμό και ως εκ τούτου απαιτείται καλή συνεργασία με όλες τις ομάδες, τα σωματεία και τους συλλόγους της επαρχίας μας και αυτό θα επιδιώξουμε».

Previous ArticleNext Article