Ελασσόνα

Με λαμπρότητα η Ελασσόνα τίμησε την 28η Οκτωβρίου (φώτο)

Με την πρέπουσα λαμπρότητα και παρουσία αρκετού κόσμου και εκπροσώπων των αρχών γιορτάστηκε στην Ελασσόνα  η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στην Ελασσόνα.

Στον Ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου εψάλη επίσημη δοξολογία Xοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ελασσώνος κ.κ. Χαρίτωνα, ενώ στη συνέχεια έγινε επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες, εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την εκπαιδευτικό κα. Ευαγγελία Ράπτη Στεργιούλα, κατάθεση στεφάνων και τέλος τηρήθηκε 1΄ σιγή στη μνήμη των πεσόντων νεκρών.

Να σημειωθεί λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου, του μεγάλου αριθμού ημερήσιων κρουσμάτων covid-19, ματαιώθηκαν  οι παρελάσεις στη Θεσσαλία με απόφαση του Κ. Αγοραστού και με τη σύμφωνη γνώμη των φορέων.

Τις εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου τίμησαν με την παραουσία τους ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Θεσσαλίας Στέλιος Δημότσιος και Θανάσης Παιδής, οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Καρυπίδης, Φρόσω Καρκαβανίδου-Σκρέτα, Κώστας Έξαρχος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας Θανάσης Ζιώγας, ο πρώην δήμαρχος Ελασσόνας – επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Νίκος Ευαγγέλου, η πρώην Έπρχος Ελασσόνας Μαρία Μαμάρα, ο Ανώτατος Διοικητής Φρουράς Λάρισας Αντισυνταγματάρχης Θωμάς Τσιαμπαλής, ο Διοικητής του Α.Τ. Ελασσόνας Πέτρος Μουταφίδης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελασσόνας  Ελευθέριος Μουλτσιάς, ο Διοικητής ΚΕΟΑΧ Γρηγόρης Γκάλης, εκπρόσωποιν των Ενόπλων Δυνάμεων, των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών της Θεσσαλίας και του νομού Λάρισας,  του κλήρου, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, και εκατοντάδες κατοίκοι.

Δείτε φωτγογραφίες:

Previous ArticleNext Article