Λάρισα

Μ. Χαρακόπουλος με ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αγιάς: “Η κοινωνία εμπιστεύεται την κυβέρνηση της ΝΔ”

«Οι κομματικές μας οργανώσεις και η οργανωμένη βάση της παράταξης ήταν και παραμένουν οι καλύτεροι αγωγοί μηνυμάτων της κοινωνίας προς την κυβέρνηση. Για το λόγο αυτό και δεν πρέπει να επαναληφθεί το λάθος του παρελθόντος να παραμερίζονται, όταν το κόμμα κερδίζει τις εκλογές και αναλαμβάνει την ευθύνη διακυβέρνησης. Αντιθέτως, ο μεγάλος μετασχηματισμός της κοινωνίας και του  κράτους που επιχειρείται σήμερα από την κυβέρνηση της ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να πετύχει χρειάζεται την ενεργό στήριξη της πλατιάς κομματικής μας βάσης». Τα παραπάνω δήλωσε ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος μετά τη συνάντηση που είχε με την πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αγιάς κα Μαίρη Ζεστούλη και τον αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Μπουρνάκα.

Τα στελέχη της ΝΔ είχαν μακρά συζήτηση με τον Θεσσαλό πολιτικό, τόσο για τοπικά θέματα όσο και γενικότερα για την πορεία της χώρας. Εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την κυβερνητική πολιτική και ιδιαίτερα για την αντιμετώπιση της πανδημίας αλλά και του μεταναστευτικού προβλήματος, που αποτέλεσαν τις κρισιμότερες προκλήσεις κατά το προηγούμενο διάστημα. Ανέφεραν ότι και η τοπική κοινωνία, όπως αποτυπώνεται άλλωστε και στις πανελλαδικές δημοσκοπήσεις, έχει σε πολύ μεγάλο ποσοστό εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση της ΝΔ και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά ταυτόχρονα έχει θέσει ψηλά τον πήχη για το επόμενο διάστημα, ιδίως σε ότι αφορά την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης που έχει προκαλέσει η πανδημία και τα μέτρα αντιμετώπισής της. Ξεχωριστή μνεία έγινε στην προβολή του αιτήματος για την αναβάθμιση της πρωτογενούς παραγωγής, και την ανάγκη να ωφεληθεί ουσιαστικά από τα ευρωπαϊκά κονδύλια που αναμένεται τα εισρεύσουν στη χώρα τα επόμενα χρόνια.

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος τους ευχαρίστησε «για τους προβληματισμούς και τις προτάσεις που διατύπωσαν για την επιτυχή πορεία της κυβέρνησης με στόχο την ανάταξη της χώρας».

Previous ArticleNext Article