Ελασσόνα

Ευχαριστήριο του Δημάρχου Ελασσόνας για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στη Συκέα Ελασσόνας

Ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Συκέα Ελασσόνας, προέβει στην ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να απευθύνω τις βαθύτατες ευχαριστίες μου στις δυνάμεις των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ελασσόνας και Λάρισας, του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, του τμήματος πολιτικής προστασίας του Δήμου Ελασσόνας και της Δ.Ε.Υ.Α. Ελασσόνας για την άμεση και αποτελεσματική παρέμβασή τους στην επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε χθες Παρασκευή 3 Ιουλίου μετά τις 12:00, σε αγροτική περιοχή, πλησίον του οικισμού της Συκέας Ελασσόνας.

Ευχαριστώ προσωπικά τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Λάρισας κ. Χρήστο Καλομπάτσιο για τη διαρκή επικοινωνία και υποστήριξη, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Ν. Λιούπα, τους Διοικητές Π.Υ. Ν. Λάρισας κ. Ζήση Μπρούζα, Π.Υ. Ελασσόνας κ. Δημ. Τζιβή, Α.Τ. Ελασσόνας κ. Π. Μουταφίδη και τον προϊστάμενο πολιτικής προστασίας Π.Θ. κ. Βασ. Καραλή.

Ιδιαίτερη μνεία θέλω να κάνω στην προϊσταμένη πολιτικής προστασίας του Δήμου Ελασσόνας κ. Μελ. Δάσιου, η οποία μετά από μεθοδική δουλειά και άριστο συντονισμό των ιδιωτών εργολάβων πολιτικής προστασίας εξασφάλισε την άμεση κινητοποίησή τους και έτσι αποφεύχθηκε η προληπτική εκκένωση του οικισμού.

Τέλος, να ευχαριστήσω από καρδιάς τον αντιδήμαρχο Ελασσόνας κ. Κίμωνα Τσούρη, ο οποίος συντόνισε επιτόπου τις δυνάμεις του Δήμου Ελασσόνας (5 φορτωτές και 1 JCB), επεμβαίνοντας με αυταπάρνηση μέσα στις εστίες της φωτιάς, και τους εθελοντές συνδημότες που συνέδραμαν με κάθε μέσο και συνεργάστηκαν άψογα με τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ο Δήμος Ελασσόνας και οι αρμόδιες υπηρεσίες θα είναι σε επιφυλακή και πλήρη ετοιμότητα, εφιστώντας την προσοχή στους πολίτες να τηρούν τους κανόνες ασφάλειας και να ειδοποιούν χωρίς καθυστέρηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία στο 199».

 

Previous ArticleNext Article