Ελασσόνα

Λάρισα: Θλίψη για τον θάνατο του 55χρονου εκπαιδευτικού Ιορδάνη Γρηγοριάδη

Θλίψη στη Λάρισα για τον θάνατο του 55χρονου εκπαιδευτικού Ιορδάνη Γρηγοριάδη που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του. Ο άτυχος εκπαιδευτικός δεν προσήλθε χθες το πρωί στον χώρο εργασίας του με αποτέλεσμα συνάδελφοι και οικεία του πρόσωπα να ανησυχήσουν. Στο σπίτι του κληθηκε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου οι διασώστες δυστυχώς απλά διαπίστωσαν τον θανατό του.

Η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του.

Συλλυπητήρια ανακοίνωσή του ΔΣ της ΕΛΜΕ Λάρισας

“Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε την αδόκητη εκδημία του συναδέλφου μας καθηγητή Ιορδάνη Γρηγοριάδη. Ο αγαπητός σε όλους μας Ιορδάνης, ήταν μια πολυσέβαστη παρουσία που τίμησε με το ήθος, την επιστημονοσύνη και την πολιτεία του τον εκπαιδευτικό χώρο για πολλά χρόνια. Στην αγαπημένη του οικογένεια , στους μαθητές και στους συναδέλφους του, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και τους ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη”.

Ψήφισμα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Λάρισας 

“Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Λάρισας, με το άγγελμα του πρόωρου και αιφνίδιου θανάτου του συναδέλφου Ιορδάνη Γρηγοριάδη, αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος.

Ο εκλιπών υπήρξε ενεργό μέλος του Συλλόγου μας και υπηρέτησε με ήθος και προσήλωση το λειτούργημα του Εκπαιδευτικού. Εκφράζουμε την βαθιά θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια μας για τον θάνατο του και ευχόμαστε Δύναμη και Κουράγιο στα μέλη της οικογένειας και τους φίλους.

Αντί στεφάνου θα κατατεθεί χρηματικό ποσό στο Χαμόγελο του παιδιού.”

Previous ArticleNext Article