Λάρισα

Λάρισα: Αυτό είναι το εμβολιαστικό κέντρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου (φώτο)

Στο εμβολιαστικό κέντρο που θα λειτουργήσει εντός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας βρέθηκε την Τετάρτη η LarissaPress.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, η διαδικασία θα διαρκεί περίπου μισή ώρα. Οι πολίτες, αφού θα έχουν κλείσει το ραντεβού τους, θα προσέρχονται την προγραμματισμένη ώρα στο κέντρο και θα δίνουν ένα σύντομο ιστορικό για την κατάσταση της υγείας τους.

Αφού κάνουν το εμβόλιο -το οποίο διατηρείται εντός του ψυγείου στους 2-8 βαθμούς κελσίου- θα παραμένουν για 15 λεπτά στην αίθουσα αναμονής. Όπως εξήγησαν οι υπεύθυνοι, οι πολίτες που θα εμβολιάζονται δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν. Η αναμονή θα είναι σύντομη και θα έχει ως στόχο να αντιμετωπιστούν τυχόν συμπτώματα, όπως κεφαλαλγία, κόπωση και μυϊκός πόνος.

Η διαδικασία εμβολιασμού στη Λάρισα ξεκινάει στις 29 Δεκεμβρίου, με τον εμβολιασμό του υγειονομικού προσωπικού των δύο νοσοκομείων της πόλης.

Υπενθυμίζεται πως έχει ήδη ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα στη διεύθυνση emvolio.gov.gr με στόχο την ενημέρωση -προς το παρόν- και την οργάνωση για τη διαδικασία εμβολιασμού.

 

Πηγή: larissapress.gr

Previous ArticleNext Article