Ελασσόνα

Λαϊκή συνέλευση στη Γεράνεια Ελασσόνας (φωτο)

Γεράνεια ΕλασΛαϊκή συνέλευση πραγματοποιήθηκε στη Γεράνεια,την Κυριακή 12 Σεπτέμβρη, στα 2 χρόνια από τις τοπικές εκλογές.

Τη Συνέλευση συγκάλεσε ο εκπρόσωπος της κοινότητας Κώστας Αλεξίου, εκλεγμένος με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Στα πλαίσια της σχετικής διαδικασίας έγινε  απολογισμός των δράσεων και των ενεργειών που έγιναν μέχρι σήμερα, συζητήθηκαν τα προβλήματα των κατοίκων του χωριού, κυρίως αυτά που απασχολούν τους βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφους.

Ως σημαντικότερο ζήτημα αναδείχθηκε το πρόβλημα της άρδευσης και της έλλειψης του νερού και τονίστηκε για ακόμα μια φορά ότι η άδικη και αντιπεριβαλλοντική τιμολόγηση του νερού με το στρέμμα που εφαρμόζει η δημοτική αρχή Ελασσόνας, πρέπει να καταργηθεί.

Ο εκπρόσωπος της κοινότητας δεσμεύτηκε να αγωνιστεί μαζί με τους κατοίκους του χωριού για να διεκδικήσουν  έργα αποταμίευσης του τρεχούμενου νερού (δεξαμενές, φράγματα), αγροτικούς δρόμους παρακαμπτήριο δρόμο που θα βγάζει τα μεγάλα φορτηγά έξω από το χωριό, να δωθεί λύση από τις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες για τις καταπατήσεις των δημοσίων εκτάσεων και να πραγματοποιηθούν μια σειρά εργασίες για την πρόσβαση στο νεκροταφείο του χωριού (δρόμος πρόσβασης, διαμόρφωση εσωτερικού χώρου).

Previous ArticleNext Article