Ένας 61χρονος που είχε νοσήσει με κοροναϊό τον Ιανουάριο και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας πήρε εξιτήριο και νίκησε τον ιό μετά από 154 ημέρες.

Η περιπέτεια του 61χρονου Λαμιώτη, ξεκίνησε με τη διασωλήνωσή του στις 19 Ιανουαρίου, εξαιτίας των επιπλοκών που του δημιούργησε ο κοροναϊός. Ήταν η περίοδος εκείνη που ακόμα η μετάλλαξη Δέλτα δεν είχε δώσει πλήρως τη θέση της στην Όμικρον και υπήρχαν σοβαρά περιστατικά διαφόρων ηλικιών.

Διαβάστε επίσης: ΕΙΝΑΠ για αύξηση κρουσμάτων: Πάρτε μέτρα αυτοπροστασίας

Σύμφωνα με το lamiareport, μαζί με την Ομάδα της ΜΕΘ, ο 61χρονος πάλεψε για ένα και πλέον μήνα όταν και βγήκε αρνητικός, όμως, η κατάστασή του παρέμενε εξαιρετικά σοβαρή. Γι’ αυτό και στις 24 Φεβρουαρίου μεταφέρθηκε στη Γενική ΜΕΘ, καθώς ήταν απαραίτητη η μηχανική υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών.

Τελικά, το «θαύμα» έγινε και ο 61χρονος, το μεσημέρι της Τρίτης, αποχαιρέτισε με συγκίνηση τα πρόσωπα που είχαν γίνει για 5 μήνες η δεύτερη οικογένειά του.

Επόμενος σταθμός, γνωστό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, όπου θα συνεχίσει τον αγώνα του, πλέον για να σταθεί και πάλι στα πόδια του, όπως και προ κοροναϊού.