Αθλητισμός

“Κόλλησε” στο “Χ” ο Οικονόμος Τσαριτσάνης στη Νίκαια

Ισοπαλία 1-1 απέσπασε στο “Δημήτριος Τσιβούλης” της Νίκαιας ο Οικονόμος Τσαριτσάνης από τον τοπικό Παναγροτικός, αλλά οι  Τσαριτσανιώτες έχασαν και δύο φορές τη ευκαιρία για γκολ από την γραμμή του πέναλτι παίζοντας παράλληλα χωρίς τους δύο πρώτες σκόρερ τους.

Ο φιλοξενούμενοι ωστόσο προηγήθηκαν στον αγώνα με γκολ του Πούτα στο δεύτερο μόλις λεπτό του αγώνα μετ΄από εκτέλεση φάουλ.

Μετά από 10 λεπτά οι Τσαριτσανιώτες έχασαν εκτέλεση πέναλτι με τον Ντούφα, τελικά το 1-1 που ήταν το τελικό σκορ, διαμόρφωσε στο 20′ Χριστοδουλου και μάλιστα με πολύ όμορφη κεφαλιά.

Έχοντας τον έλεγχο του αγώνα ο Οικονόμος κέρδισε και νέο πέναλτι στο 85′ αλλά ο  Αθανασούλης βρήκε δοκάρι με αποτέλεσμα να μην αλλάξει το σκορ.

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Καπελιάνης): Tζουβάρας, Περήφανος, Ψαρούλης (29′ λ.τρ. Γεωργόπουλος), Ακρίβος, Σώκος, Τσούρα (51′ λ.τρ. Τσιάρας), Χισενάι, Φάσσας (68′ Αλατάς), Χριστοδούλου, Γκανάβας, Γκουντίκας (68′ Πετράκης).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Φώλλας – Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Ντούφας (75′ Γκαντούνας), Μπουμπουνάρας, Σουγλής, Αυλογιάρης, Πάτσης, Ντάλλας, Αθανασούλης, Σεμερτζίδης, Πούτας, Πίπιλας (46′ Μιφτάρι).

Previous ArticleNext Article