Ελασσόνα

Κλιμάκιο της Νέας Αριστεράς Λάρισας στην Ελασσόνα

Κλιμάκιο της Νέας Αριστεράς Λάρισας  αποτελούμενο από τις/τους  Ζ. Ακριβούλη, Θ. Βαθράκη, Θ. Γκούμα, Ελ. Σδράλη, Ν. Κουτσομάρκο και  Σ. Τσεκούρα πραγματοποίησε συνάντηση γνωριμίας με τον (εκ νέου) Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Γάτσα. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γ.Καριπίδης.

Με την ευκαιρία της συνάντησης, από την πλευρά του ο κ. Γάτσας έθεσε τα προβλήματα, όπως η χρηματοδότηση των ΟΤΑ και τις αναπτυξιακές προτεραιότητες του Δήμου Ελασσόνας μεταξύ αυτών τις κοινωνικές παρεμβάσεις του Δήμου. Τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή συνεχίζει το πολύπλευρο έργο της με συνεργασίες σε όλα τα επίπεδα.

Την ίδια ημέρα, οι Ζ. Ακριβούλη, Ελ. Σδράλη, Σ. Τσεκούρας, Θ. Γκούμας, πραγματοποίησαν συνάντηση γνωριμίας με το νέο Δήμαρχο Τυρνάβου Στέλιο Τσικριτσή.

Από την πλευρά του, στο πλαίσιο της συνάντησης,  ο κ. Τσικριτζής έθεσε τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η νέα Δημοτική αρχή, μεταξύ αυτών το θέμα των σεισμοπλήκτων και των προβλημάτων λόγω Daniel,  τις διεκδικήσεις για  αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης και  απόδοση των παρακρατηθέντων στον Δήμο καθώς τις νέες προτεραιότητες του Δήμου Τυρνάβου.

Η αντιπροσωπεία  της Νέας Αριστεράς Λάρισας σε πνεύμα κριτικής συμβολής, κατανοώντας τις αντικειμενικές δυσκολίες και τις χρόνιες παθογένειες στο χώρο της αυτοδιοίκησης  με πρώτο αυτό της υπο-χρηματοδότησης και της έλλειψης προσωπικού θα συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις στις δημιουργικές προσπάθειες των νέων αυτοδιοικητικών αρχών. Δεσμεύτηκε, επίσης, πως η Κοινοβουλευτική Ομάδα θα σταθεί αρωγός στα προβλήματα και τις διεκδικήσεις (και) των  Δήμων  της ΠΕ Λάρισας και ιδιαίτερα αυτών που έχουν πληγεί από τους σεισμούς και τις πλημμύρες.

 

Previous ArticleNext Article