Λάρισα

Κέλλας: Το ΓΝΛ πυλώνας της Υγείας στη Θεσσαλία, απαράμιλλη η προσφορά των εργαζομένων του

«Σήμερα, ακόμη και μέσα από αυτή την εορταστική εκδήλωση, στέλνετε μήνυμα σε όσους απαξιώνουν τη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και μιλούν για κατάρρευσή του, ότι το ΓΝΛ είναι εδώ,  με άριστο ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό και αποτελεί πυλώνα και μάχιμη δομή του ΕΣΥ για τη Δευτεροβάθμια Φροντίδα Υγείας στη Θεσσαλία».

Χαρακτηριστικό απόσπασμα από την τοποθέτηση του αν. Γραμματέα της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτή ν. Λάρισας, Χρήστου Κέλλα, στην ετήσια εκδήλωση της ΔΑΚΕ Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, αφού συνεχάρη την πρόεδρο της ΔΑΚΕ Ευρυδίκη Γούλα, την Αντιπρόεδρο Έφη Χύτα, την Ταμία Ευαγγελία Πράπα, τα μέλη Αικατερίνη Καραγιάννη και Ευθυμία Μπέτση, αλλά και τη μεγάλη οικογένεια και τους εργαζόμενους του ΓΝΛ, για την συνολική προσφορά τους στον χώρο της Υγείας, επεσήμανε:

«Η επιτυχία της ΔΑΚΕ στο ΓΝΛ, είναι αποτέλεσμα σκληρής και συστηματικής δουλειάς, καθώς όλα τα μέλη της παράταξης δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, στέκονται δίπλα σε κάθε εργαζόμενο, αναδεικνύουν ζητήματα του Νοσοκομείου, καθιστώντας, με τη γενικότερη δράση τους, τη ΔΑΚΕ, ως την πλέον αξιόπιστη δύναμη στον χώρο».

Ο κ. Κέλλας, στη συνέχεια, ευχαρίστησε τον Διοικητή Γρηγόρη Βλαχάκη, τον Αντιπρόεδρο Θανάση Ολύμπιο, τα μέλη Κατερίνα Σακελλαρίου, Κώστα Πάνο, Ελένη Σιαματά, καθώς και το ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό του ΓΝΛ, που παρίστατο στην εκδήλωση, για την διαρκή και αγαστή συνεργασία τους, μέσα από την οποία πραγματοποιούνται σημαντικά βήματα για την αναβάθμιση του Ιδρύματος.

Στη συνέχεια, κάνοντας ειδική αναφορά στην συνεισφορά του ΓΝΛ στη μάχη κατά της πανδημίας, όπου και ο ίδιος είχε προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του, τόνισε:

«Το ΓΝΛ στην περίοδο της πανδημίας, απέδειξε και την ετοιμότητα και την άρτια λειτουργία του. Στάθηκε όρθιο μέσα σε έναν πραγματικό πόλεμο και αυτό αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον. Θέλω να ξέρετε όλοι, πως αισθάνομαι υπερήφανος, που ήμουν δίπλα σας, ως εθελοντής ιατρός».

Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, ο κ. Κέλλας, κάλεσε τα μέλη της ΔΑΚΕ να συνεχίσουν να επιτελούν το έργο τους, με την ίδια αγωνιστικότητα και το ίδιο πάθος, σημειώνοντας:

«Γνωρίζω από πρώτο χέρι, τον τιτάνιο αγώνα, που δίνετε καθημερινά, διατηρώντας, μαζί με τους συναδέλφους του ΠΓΝΛ, σε υψηλό επίπεδο την υγειονομική ασφάλεια του νομού μας.

Σας ευχαριστούμε και σας ευγνωμονούμε για την απαράμιλλη προσφορά σας στο κοινωνικό σύνολο».

Previous ArticleNext Article