Λάρισα

Η Ρένα Καραλαριώτου στην κοπή πίτας της ΔΑΚΕ ΓΝΛ: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ήρωες της πρώτης γραμμής»

«Αν θα μπορούσα να προτάξω ένα δίδαγμα που μας άφησε ως παρακαταθήκη η μεγάλη υγειονομική, παγκόσμια κρίση, της πανδημίας του κορωνοϊού που χτύπησε ολόκληρο τον πλανήτη αυτό είναι αναμφίβολα η ανάγκη να προχωρήσουμε με ακόμα γρηγορότερα βήματα στις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη το δημόσιο σύστημα υγείας, στηρίζοντας αναμφίβολα τους ήρωες της πρώτης γραμμής, γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό. Όλους αυτούς θα ήθελα προσωπικά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ».
Τα παραπάνω σημείωσε η Γ.Γ της ΠΕΔ Θεσσαλίας κα Ρένα Καραλαριώτου, στο χαιρετισμό της κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας της ΔΑΚΕ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.
«Η ενίσχυση και ο εκσυγχρονισμός των νοσοκομείων και του δημοσίου συστήματος Υγείας αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα της κυβέρνησης. Έγιναν πολλά αλλά αναμφίβολα πρέπει να γίνουν ακόμα περισσότερα. Η στήριξη και ενίσχυση των μισθών αλλά και η δρομολόγηση σειράς έργων που θα διευκολύνουν την δική σας επαγγελματική πορεία, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό και το κοινωνικό σύνολο αποτελούν το πρόταγμα της επόμενης τετραετίας », σημείωσε χαρακτηριστικά η κα Καραλαριώτου.

Η Λαρισαία πολιτικός αναφέρθηκε επίσης στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας τόσο από την πλευρά της διοίκησης όσο και από το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό προκειμένου οι πολίτες να απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Υγείας.
«Όλοι εσείς, οι εργαζόμενοι στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, και όχι μόνο, έχετε υπερβεί τους εαυτούς σας αυτά τα χρόνια της πανδημίας. Σταθήκατε στο πλευρό όλων μας, δώσατε μάχες προσωπικές, κλάψατε και τον χαμό συναδέρφων σας, όπως η αείμνηστη Αναστασία Παρασκευούδη, αλλά δεν λυγίσατε. Σταθήκατε όρθιοι και όρθιες και συνεχίσατε τη μάχη, δίνοντας το παράδειγμα σε όλους μας.
Δικός μας χρέος να εργαστούμε για την αναβάθμιση του δημοσίου συστήματος υγείας δρομολογώντας έργα και δράσεις που θα διευκολύνουν την καθημερινότητας σας και θα στηρίζουν το κοινωνικό σύνολο.
Εύχομαι σε όλους και σε όλες καλή χρονιά με δύναμη και υγεία, υποσχόμενη πως θα συνεχίσω να στέκομαι δίπλα σας, αλληλέγγυα στον αγώνα σας απ’ όποια θέσει κληθώ να υπηρετήσω», κατέληξε η κα Καραλαριώτου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η κ.Καραλαριώτου αντάλλαξε ευχές με τους εργαζόμενους που συμμετείχαν στην εκδήλωση και ευχήθηκε στο νέο ΔΣ της ΔΑΚΕ ΓΝΛ, την πρόεδρο Ευριδίκη Γούλα, την αντιπρόεδρο Έφη Χύτα, την ταμία Ευαγγελία Πράπα, τα μέλη Αικατερίνη Καραγιάννη και Ευθυμία Μπέτση να έχουν μια καλή και δημιουργική θητεία προς όφελος των συναδέλφων τους και της τοπικής κοινωνίας.

Previous ArticleNext Article