Λάρισα

Κέλλας στους βραβευθέντες μαθητές του Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας: Βγήκατε νικητές από μια πρωτόγνωρη διαδικασία  

Τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου που αρίστευσαν την προηγούμενη χρονιά, αλλά και όσους εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, συνεχάρη, ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, σε διαδικτυακή εκδήλωση του Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός επεσήμανε ότι οι μαθητές κατάφεραν να βγουν νικητές μέσα από πρωτόγνωρες συνθήκες και διαδικασίες, γεγονός που δίνει μεγαλύτερες διαστάσεις στην επιτυχία τους, συγχαίροντας παράλληλα τόσο τους εκπαιδευτικούς όσο και τις οικογένειές τους.

«Η χρονιά που φεύγει, δοκίμασε τις αντοχές μας και έκανε όλους μας να αντιληφθούμε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο.Η έλευση του εμβολίου, όμως, μας γεμίζει με αισιοδοξία και ελπίδα, ότι το 2021 θα αφήσουμε οριστικά στο παρελθόν την πανδημία και θα ξαναπάρουμε πίσω τις ζωές μας»,ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του κ. Κέλλα, ο οποίος απευθυνόμενος στους μαθητές, ζήτησε υπομονή και τήρηση των μέτρων καθώς όπως σημείωσε “η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος της πανδημίας έχει αρχίσει και εξαρτάται από όλους, στο τέλος να μετρήσουμε όσο δυνατόν λιγότερες απώλειες”.

Τέλος, ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Κων/νοΓιαννακό και τα μέλη του Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας, τόσο για την διοργάνωση της εκδήλωσης, όσο και για την γενικότερη δράση τους.

 

Previous ArticleNext Article