Λάρισα

Κέλλας στο 14o συνέδριο Η Νέα Δημοκρατία δίπλα σε κάθε πολίτη

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία οδηγούν την Ελλάδα μπροστά και αντιμετωπίζουν με αποφασιστικότητα τις σύγχρονες προκλήσεις. Η κυβέρνησή μας είναι δίπλα σε κάθε πολίτη, όπως επισημαίνεται και στον τίτλο του 14ου συνεδρίου μας.»

Τα παραπάνω δήλωσε ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ και μέλος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, από την Αθήνα, κατά το ξεκίνημα των εργασιών του 14ου συνεδρίου της ΝΔ, προσερχόμενος στο συνεδριακό κέντρο, προσθέτοντας:

«Είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη αντιμετωπίζοντας την ενεργειακή κρίση με το νέο Εθνικό Πρόγραμμα Στήριξης. Στεκόμαστε στο πλευρό όλων των καταναλωτών με την επιστροφή χρημάτων στους λογαριασμούς τους, την αποσύνδεση των αυξήσεων του φυσικού αερίου από τους λογαριασμούς ρεύματος και την αναστολή της ρήτρας αναπροσαρμογής.

Είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη προασπίζοντας το κοινωνικό κράτος. Για την περίοδο 2020-2022, το ελληνικό κράτος έχει διαθέσει 43 δις € για την αντιμετώπιση της πανδημίας, συνιστώντας το 3ο μεγαλύτερο πακέτο μέτρων στήριξης της Ευρωζώνης και το 4ο στον κόσμο. Προάγουμε έμπρακτα τη δωρεάν παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας σε όλους, δυναμώνοντας το ΕΣΥ και την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη αυξάνοντας κατά 10% τον κατώτατο μισθό και επιτυγχάνοντας υψηλό ρυθμό ανάπτυξης. Χάρη στις παρεμβάσεις ενίσχυσης της οικονομικής δραστηριότητας και της απασχόλησης, η κυβέρνηση κατάφερε να αντιστρέψει την ύφεση της πανδημίας από 9% το 2020 σε 8,5% το 2021.

Είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα της δημόσιας διοίκησης και την ανταγωνιστικότητα του ελληνικού κράτους. Με την εξάπλωση της ψηφιακής διακυβέρνησης στον δημόσιο τομέα, η καθημερινότητα των πολιτών βελτιώνεται θεαματικά και η χώρα προσελκύει περισσότερες επενδύσεις.

Είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη προστατεύοντας τα εθνικά μας σύνορα και ενισχύοντας την αμυντική θωράκιση της χώρας. Δώσαμε λύση το μεταναστευτικό και αναβαθμίσαμε το οπλοστάσιο των Ενόπλων Δυνάμεων, καθιστώντας την πατρίδα μας πυλώνα ασφάλειας και σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή όλων στον δημόσιο βίο μέσα από τα μητρώα στελεχών του κόμματός μας και τις ανοιχτές διαδικασίες.

Η Νέα Δημοκρατία είναι το πιο προοδευτικό κόμμα της Ελλάδας και το μεγαλύτερο λαϊκό κόμμα της Ευρώπης. Το συνέδριό μας συνιστά γιορτή δημοκρατίας και προσφέρει στα μέλη και στους φίλους μας τη δυνατότητα να εργαστούν για την Ελλάδα του αύριο».

 

Previous ArticleNext Article