Ελασσόνα

Κέλλας: Μήνυμα νίκης από την Κρανιά, για ισχυρή ΝΔ

«Η σημερινή θερμή σας υποδοχή, εδώ, στην Κρανιά, στο διαμάντι της ορεινής Ελασσόνας, στέλνει δυο ηχηρά μηνύματα. Αφενός η χώρα θα συνεχίσει να πορεύεται σταθερά, τολμηρά, μπροστά και αφετέρου, αυτή την πορεία θα την κάνουμε μαζί,  με σιγουριά για το αύριο, καθώς η σχέση που έχουμε χτίσει βασίζεται σε γερά θεμέλια, με αμοιβαία εκτίμηση, ειλικρίνεια και σεβασμό».

Αυτά δήλωσε, από την Κρανιά Ελασσόνας, όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους κατοίκους του δυναμικού χωριού, ο βουλευτής ΝΔ, Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας.

Οι Κρανιώτες, αναγνωρίζοντας την συμβολή του Λαρισαίου πολιτικού στη στήριξη του πρωτογενούς τομέα και ιδιαίτερα της κτηνοτροφίας, αλλά και τις παρεμβάσεις του για ζητήματα καθημερινότητας, έδωσαν βροντερό παρών και άκουσαν τον κ. Κέλλα να υπενθυμίζει τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες για την πάταξη των ελληνοποιήσεων, με ελέγχους και αυστηρά πρόστιμα, για την επιδότηση στους κτηνοτρόφους με 89 εκατ. €, για να ανταπεξέλθουν στο αυξημένο κόστος των ζωοτροφών, για τον υπερμειωμένο συντελεστή ΦΠΑ 6% σε ζωοτροφές – λιπάσματα.

«Οι κτηνοτρόφοι και οι αγρότες συνιστούν πυλώνα για τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη της περιφέρειας και η πολιτεία οφείλει να βρίσκεται πάντα δίπλα τους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην κρισιμότητα των εκλογών της 21ηςΜαίου, ο Χρήστος Κέλλας κάλεσε τον κόσμο να προσέλθει στις κάλπες συγκρίνοντας προγράμματα και αρχηγούς, ενώ με αφορμή σενάρια που διακινεί η αντιπολίτευση για “κυβέρνηση ηττημένων ή ανοχής”, τόνισε:

«Ένας τρόπος υπάρχει για να αποτρέψουμε τερατογενέσεις. Να βγει ισχυρή η ΝΔ την Κυριακή της 21ης Μαΐου. Από τη στιγμή που θα είμαστε νικητές με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, όλα αυτά τα σενάρια “πάνε περίπατο”».

Τέλος, ενόψει και του εορτασμού της Πρωτομαγιάς, αναφορικά με τη στήριξη των εργαζομένων, ο κ. Κέλλας δήλωσε:

«Αυξήσαμε τον κατώτατο μισθό από τα 650 ευρώ στα 780, καθιερώσαμε την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας, υποσχεθήκαμε μείωση των φόρων και το πράξαμε. Έτσι και στη νέα μας θητεία, θα έχουμε καλύτερους μισθούς και καλύτερες συντάξεις για όλους. Μα πάνω απ’ όλα θα συνεχίζουμε στηρίζουμε την ύπαιθρο και τους κατοίκους της, με έργα και υποδομές παντού».

Previous ArticleNext Article