Λάρισα

Κέλλας με διοίκηση ΠΓΝΛ για ανανέωση συμβάσεων επικουρικών

Συνάντηση με τη Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, αναφορικά με τη διαδικασία ανανέωσης των συμβάσεων των επικουρικών υγειονομικών, οι οποίοι εργάζονται σε θέσεις ανεμβολίαστων που έχουν τεθεί σε αναστολή, είχε ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας.

Σε συνέχεια της προ ημερών συνάντησής του με τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, ο Λαρισαίος γιατρός επισκέφθηκε τον διοικητή του ΠΓΝΛ Δημήτρη Κατσικονούρη και τον αν. διοικητή Γιώργο Αποστολίνα και τους ενημέρωσε για την έκδοση Υπουργικής Απόφασης, η οποία δίνει τέλος στη σύγχυση, που προκλήθηκε ως προς την ημερομηνία ανανέωσης των επικουρικών συμβασιούχων, καθώς διευκρινίζει, πως οι συμβάσεις του επικουρικού προσωπικού ορισμένου χρόνου, ανανεώνονται από την ημερομηνία που έληξαν (και πριν τις 31/3/2022) μέχρι 31/12/2022.

Από την πλευρά της, η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου διαβεβαίωσε τον Χρήστο Κέλλα, ότι με την κοινοποίηση της Υπουργικής Απόφασης, θα ανανεωθούν οι συμβάσεις του επικουρικού προσωπικού, σύμφωνα με όσα προβλέπονται σε αυτήν.

Με την ευκαιρία, οι κύριοι Κατσικονούρης και Αποστολίνας ενημέρωσαν τον κ. Κέλλα ότι, παρά τη σχετική αύξηση των κρουσμάτων, δεν υπάρχει ανάλογη πίεση στο Σύστημα Υγείας.

Εν τούτοις, και με αφορμή τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα, οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι επιβάλλεται η τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων για την προστασία του πληθυσμού από τον κορονοϊό.

Τέλος,  ο Λαρισαίος γιατρός, στο πρόσωπο της Διοίκησης του Νοσοκομείου, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους εργαζόμενους και ευχήθηκε «ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ».

Previous ArticleNext Article