Λάρισα

Κέλλας: Ισχυρότερη η ΝΔ από τις εσωκομματικές εκλογές

«Οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ ενισχύουν την αλληλεπίδραση της παράταξης με την κοινωνία και δυναμώνουν τη φωνή των πολιτών, ιδίως των νέων, γεγονός που εμπλουτίζει τον πυρήνα της βάσης μας και ενισχύει τη δυναμική του Κυριάκου Μητσοτάκη στην υλοποίηση του κυβερνητικού έργου για την ανάπτυξη και την ασφάλεια της πατρίδας.»

Τα παραπάνω δήλωσε ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, προσθέτοντας:

«Η διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών είναι γιορτή δημοκρατίας και σημείο αντάμωσης όλων των μελών μας από γενιά σε γενιά˙ αφανών και επιφανών στελεχών, χάρη στους κοινούς αγώνες των οποίων η Νέα Δημοκρατία κρατήθηκε ψηλά επί 5 δεκαετίες και κατέστη η ισχυρότερη πολιτική σταθερά της Ελλάδας και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Είμαστε ευγνώμονες για την προσφορά των μελών μας στη χώρα και στην παράταξη και οφείλουμε να μην την ξεχνούμε.

Εύχομαι ολόψυχα “καλή επιτυχία” στα 7000 στελέχη μας, που έχουν θέσει υποψηφιότητες για τα αξιώματα των προέδρων και των μελών των διοικητικών συμβουλίων των νομαρχιακών και δημοτικών οργανώσεων καθώς και για τις θέσεις των συνέδρων.

Η εκλογική διαδικασία δεν θα αναδείξει νικητές και ηττημένους αλλά νεοδημοκράτισσες και νεοδημοκράτες, που βρίσκονται ενωμένοι στην πρώτη γραμμή και προάγουν μαζί με όλα τα υπόλοιπα μέλη, τους φίλους και τους υποστηρικτές μας, το κοινό μας όραμα για τη φωτεινή και αυτοδύναμη Ελλάδα του 21ου αιώνα».

Previous ArticleNext Article