Λάρισα

Κέλλας από την Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ραψάνης: «Χρόνια πολλά, υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο»

Την Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ραψάνης επισκέφτηκε ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, όπου τον υποδέχτηκε η Καθηγουμένη Γερόντισσα Υπομονή, και μαζί με τον Δήμαρχο Τεμπών, κ. Γεώργιο Μανώλη, συμμετείχαν στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία, στην οποία χοροστάτησε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Νικοδήμου Γέρων Αρχιμανδρίτης Ειρηναίος.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος Χριστού αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της Εκκλησίας και του λαού μας, η οποία δυναμώνει την πίστη μας και μας δίνει ελπίδα και αισιοδοξία. Το συγκεκριμένο γεγονός, δηλαδή η ακτινοβολία και η κυριότητα της θεϊκής φύσης επί των πάντων μέσα από τον Ιησού, αποτελεί ένα παντοτινό μήνυμα της αγάπης του Θεού προς τον άνθρωπο, στον οποίο προσφέρει την επιλογή της Σωτηρίας και τη δυνατότητα να καταστεί κοινωνός του Αγίου Πνεύματός Του.

Από άκρου εις άκρον της Ελλάδας, ενώνουμε τις προσευχές και τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση όσων βρίσκονται στα νοσοκομεία και την επιτυχή αντιμετώπιση της έξαρσης των κρουσμάτων κορονοϊού.

Χρόνια πολλά, υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο!».

Previous ArticleNext Article