Ελασσόνα

Κέλλας από Ελασσόνα: «Ανεκτίμητο το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού»

Στα εγκαίνια του Περιφερειακού Τμήματος Ελασσόνας και στην τελετή υπόσχεσης και απονομής πτυχίων και προαγωγών των Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό ο Βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας.

Ο Λαρισαίος Πολιτικός αναφέρθηκε στην ανεκτίμητη προσφορά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και στη συνεχή προσπάθεια, που αυτός καταβάλλει, για την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου και την αρωγή ευπαθών πληθυσμιακών ομάδων, ενώ χαρακτήρισε τον Ερυθρό Σταυρό ως «τον μεγαλύτερο ανθρωπιστικό οργανισμό της Χώρας μας».

Στον χαιρετισμό του, ο κ. Κέλλας τόνισε:

«Η ίδρυση Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Ελασσόνα αποτελεί σπουδαία εξέλιξη και σημαντική παρακαταθήκη για την ευρύτερη περιοχή, καθώς μέσα από την αξιοποίηση των εθελοντών του οργανισμού, οι οποίοι αποτελούν πρότυπα ήθους και ανιδιοτέλειας, θα συντελεστεί σημαντικότατο έργο στην επικράτεια του Δήμου». «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού, κ. Αντώνιο Αυγερινό για την αρωγή του στο εγχείρημα αυτό και να τον βεβαιώσω ότι θα το διαφυλάξουμε ως «κόρη οφθαλμού». Θα είμαι πάντα στο πλευρό σας, για ό,τι χρειαστεί», κατέληξε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής.

 

Previous ArticleNext Article