Ελασσόνα

Δημήτρης Παπαλιάγκας: Υποψήφιος Δημοτικής Κοινότητας Ελασσονας με τον Νίκο Ευαγγέλου

Αγαπητοί συμπολίτες μου, φίλες και φίλοι!!
Επικοινωνώ μαζί σας για να σας γνωστοποιήσω την υποψηφιότητα μου ως Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Ελασσονας με τον συνδυασμό «ΑλλάΖουμε» στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, εκφράζοντας καταρχάς τις ευχαριστίες μου στον επικεφαλή του συνδυασμού, Νίκος ΕυαγγέλουΓ Νίκος Ευαγγέλου για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου, επιλέγοντας με ως ένα από τους υποψήφιους.
Ύστερα από ενδελεχή αξιολόγηση και με αίσθημα ευθύνης αποφάσισα να περάσω στο στάδιο-πεδίο της ενεργητικότερης συμμετοχής στα κοινά και να συστρατευθω με τον Νικος Ευαγγελου με κοινή στόχευση να κάνουμε την Ελασσονα μας δυνατή οικονομικά, κοινωνικά, περιβαλλοντικά και πολιτιστικά και πάντοτε προς όφελος των πολιτών της. Όπλα μου σ αυτό το εγχείρημα είναι η υψηλή αίσθηση του καθήκοντος που πηγάζει από την επαγγελματική μου σταδιοδρομία, με επιπλέον εφόδια την αγάπη για τον τόπο μου, την ενσυναίσθηση και την διάθεση για προσφορά στον συμπολίτη μου.
Εξ αντικειμένου οι Δημοτικές κοινότητες ως θεσμοί είναι σημαντικότατες και καλύπτουν ένα ευρύ πεδίο δραστηριοτήτων που μας επηρεάζουν όλους άμεσα η έμμεσα καθημερινά. Επιπλέον, η Ελασσονα αποτελεί περιοχή που καλύπτει όλες τις προδιαγραφές για ανάπτυξη στο πλήρες φάσμα των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε τομείς όπως ενδεικτικά η γεωργοκτηνοτροφία, η εκμετάλλευση των φυσικών πόρων, ο πολιτισμός. Οι δυνατότητες εξαιτίας της γεωγραφικής θέσης και της εδαφικής μορφολογίας της είναι δεδομένες και στοχευμένες επιλογές, όπως για παράδειγμα η πράσινη ανάπτυξη και τα έργα υποδομών, μπορούν να εξασφαλίσουν την πρόοδο, με ταυτόχρονο σημαντικό στόχο την κοινωνική ανάπτυξη, την συνοχή και την ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας του πολίτη.
Γιαυτο ζήτω από την καθεμία και τον καθένα από εσάς να με εμπιστευθείτε και να με στηρίξετε με την ψήφο σας, διαβεβαιώνοντας σας ότι θα υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια αξιοποίηση όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Ελασσονας με σημείο αναφοράς της δράσης μου πάντοτε το «ευ ζην» του συμπολίτη μου!!
Με τιμή
Δημήτριος Αθ. Παπαλιαγκας
Υποψήφιος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Ελασσονας
Previous ArticleNext Article