Λάρισα

«Κατ’ Ευχήν»: Μία ενημερωτική συνάντηση με τον κόσμο των ευχών την ερχόμενη Παρασκευή στη Λάρισα

Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων και το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, σας προσκαλεί σε μια ενημέρωση «Κατ’ Ευχήν» που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας. Σας περιμένουμε για να σας συστήσουμε το έργο μας και να γνωρίσετε τον μαγικό κόσμο των ευχών!

Στον χώρο θα σας υποδεχτούν εκπρόσωποι και εθελοντές του οργανισμού, οι οποίοι θα μιλήσουν για την ιστορία του Make-A-Wish, τον σκοπό και το όραμα του οργανισμού, τη σημασία της εκπλήρωσης της ευχής και την αξία του εθελοντισμού, αλλά και το πώς μπορεί ο καθένας να συμβάλει με τον τρόπο του στη διάδοση του οράματός μας, ώστε να φτάσουμε σε ακόμα περισσότερες οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Από την ενημέρωση δεν θα λείπουν και οι προσωπικές μαρτυρίες παιδιών ευχής και των οικογενειών τους, καθώς και εθελοντών μας.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για την εκπλήρωση της βαθύτερης ευχής των παιδιών που πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες, μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα εδώ ή καλέστε μας στο 210 96 37 660, εσωτ. 202.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Μοιραστείτε το ανοιχτό μας κάλεσμα στα προσωπικά σας μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καλέστε τους φίλους σας και σας περιμένουμε!

Δεν είναι απλά μία ευχή. Είναι πολλά παραπάνω.

Είναι η «θεραπεία» ψυχής για τα παιδιά με πολύ σοβαρές ασθένειες και μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε!

Previous ArticleNext Article