Λάρισα

Καραλαριώτου: «Πώς είδα τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Λάρισα…»

Σε δήλωση της γενικής γραμματέα ΠΕΔ Θεσσαλίας και υποψήφιας βουλευτή με τη ΝΔ κα Ρένα Καραλαριώτου σχετικά με την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λάρισα, επισημαίνονται τα εξής:

“Όσοι βρεθήκαμε κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη την Παρασκευή που περιόδευσε στη Λάρισα, στον Πλατύκαμπο, όσοι τον ακούσαμε να μιλάει στο «Κλειστό» του Αλκαζάρ, καταλάβαμε ακόμη περισσότερο τον λόγο της υπεροχής του. Καταλάβαμε γιατί θα είναι ο μεγάλος και αδιαφιλονίκητος νικητής των επόμενων εκλογών.

Πάντα η ΝΔ είχε μεγάλους και υπεύθυνους ηγέτες. O Κυριάκος Μητσοτάκης ο άνθρωπος που δεν σήκωσε κεφάλι από τις απανωτές και πρωτοφανείς κρίσεις ήρθε για να αποδείξει ότι το τιμόνι αυτής της χώρας το κρατάνε στιβαρά χέρια.

Νιώθουμε όλοι περήφανοι γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήρθε στη Λάρισα και είπε αλήθειες. Ο πρωθυπουργός δεν έταξε, δεν έκανε εντυπωσιακές εξαγγελίες, αλλά μοίρασε… συνέπεια. Αυτός είμαι, αυτή είναι η ΝΔ και η πολιτική της, μ’ αυτά τα εργαλεία η χώρα θα συνεχίσει την ανάπτυξη για να επωφεληθούμε όλοι μαζί. Γιατί, αν ανέβει η χώρα και η οικονομία της, αν επικρατήσει ομαλότητα και σταθερότητα κι όχι ιδεολογικές παλινδρομήσεις, όλοι μας θα κερδίσουμε.

Και ο κόσμος το καταλαβαίνει αυτό. Και είναι μαζί του. Ο αγροτικός τομέας για παράδειγμα, θέλει έξυπνες πολιτικές, θέλει αξιοποίηση της νέας ΚΑΠ, θέλει ρεαλισμό, θέλει γνώση των διεθνών δεδομένων και συνεχή προσπάθεια. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα.

Σε έναν αβέβαιο κόσμο ο τόπος χρειάζεται σταθερότητα, συνέχεια και συνέπεια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πιάσει το σφυγμό της εποχής και κατανοεί τις ανάγκες της χώρας. Γι’ αυτό και θα ψηφιστεί από πάρα πολλούς πολίτες και άλλων κομμάτων που αναγνωρίζουν σ’ αυτόν την ειλικρίνεια και τον ρεαλισμό του.

Να είσθε όλοι καλά. Καλή δύναμη, καλό αγώνα, και Καλή σαρακοστή…”

Previous ArticleNext Article