Ελασσόνα

Κάλεσμα του Σωματείου Οικοδόμων Επαρχίας Ελασσόνας σε συναυλία διαμαρτυρίας: “Οχι άλλα Τέμπη…”

Με προμετωπίδα το «Όχι άλλα “Τέμπη”. Οι ζωές μας έχουν αξία. Οι ζωές μας δεν είναι κόστος», το Σωματείο Οικοδόμων Επαρχίας Ελασσόνας απευθύνει κάλεσμα στη συναυλία διαμαρτυρίας και διεκδίκησης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Απρίλη στις 19.30 στην Κεντρική πλατεία της Ελασσόνας.
Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά πως “η συναυλία είναι συνέχεια των μαζικών και δυναμικών κινητοποιήσεων που πραγματοποιήσαμε το προηγούμενο διάστημα μετά το έγκλημα στα Τέμπη.

Εντείνουμε τον αγώνα μας για όλα όσα μας στερεί η πολιτική που υλοποιείται διαχρονικά και υπηρετεί τα κέρδη των λίγων βάζοντας τις ανάγκες μας στη “ζυγαριά” κόστους – οφέλους.

Για να δουλεύουμε με ασφάλεια και δικαιώματα, να πληρωνόμαστε ώστε να μπορούμε να ζούμε με αξιοπρέπεια, να μετακινούμαστε με ασφάλεια από και προς τις δουλειές μας.

Να μην πνιγόμαστε με μια βροχή, να μην καιγόμαστε στις φωτιές, να μην τρέμει το φυλλοκάρδι μας στο ενδεχόμενο ενός σεισμού.

Να έχουμε την Υγεία που μας αξίζει, να μη ζούμε νοικάρηδες στα σπίτια μας.

Απαιτούμε λύσεις για τα θέματα ασφάλειας των παιδιών μας που προκύπτουν από την ακαταλληλότητα των σχολικών κτιρίων.

Παλευούμε ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού.

Συνεχίζουμε!

Ευχαριστούμε από καρδιάς τα συγκροτήματα ARGON και ΒΛΑΜΗΔΕΣ που με την εθελοντική τους συμμετοχή βάζουν μπροστά την Τέχνη τους και την κάνουν διεκδίκηση για τη ζωή που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας”.

ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ)

ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Previous ArticleNext Article