Ελλάδα

Καιρός: Αλκυονίδες με απίστευτες θερμοκρασίες – Πού θα φθάσει το θερμόμετρο

Βελτιώνεται από σήμερα ο καιρός σε όλη τη χώρα με την θερμοκρασία να σημειώνει σημαντική άνοδο.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, ο καιρός θα είναι βελτιωμένος καιρός σε όλη τη χώρα, με κύριο χαρακτηριστικό τις τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια από το μεσημέρι 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται σταδιακή άνοδος, με θερμοκρασίες που θα φτάσουν ως τους 24 βαθμούς.
Η ανάλυση του καιρού
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις κατα διαστήματα. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σχηματιστούν ομίχλες.

Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 04 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός: Λίγες νεφώσεις. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και τις πρωινές και βραδινές ώρες, κυρίως στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες.

Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί και στα νότια βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Ανεμοι: Δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 και από το μεσημέρι στα νότια 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 03 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 και από το μεσημέρι 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και στα βόρεια θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Ανεμοι: Στα βόρεια νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 5 και από το μεσημέρι στην περιοχή του Καστελόριζου 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 και από το μεσημέρι τοπικά έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και τις πρωινές και βραδινές ώρες πιθανώς να σχηματιστούν ομίχλες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 05 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Πηγή: iefimerida.gr

Previous ArticleNext Article