Αθλητισμός

Ισοπαλία στο Αλκαζάρ: ΑΕΛ – Παναθηναϊκός 1-1

Γκολ και βαθμούς μοιράστηκαν  ΑΕΛ και Παναθηναικός, με το τελικό 1-1 να είναι δίκαιο αποτέλεσμα με βάση την εικόνα των δύο ομάδων που είχαν από ένα ημίχρονο.

Το ξεκίνημα του παιχνιδιού βρήκε τις δύο ομάδες εγκλωβισμένες από επιθετικές επιλογές. Η  ΑΕΛ πατούσε περισσότερο περιοχή και προσπαθούσε να δημιουργήσει προϋποθέσεις, ο ΠΑΟ είχε την κατοχή, αλλά καθόλου ανάπτυξη και δημιουργία. Στο 26′ όμως οι πράσινοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ. Ο Μπουζούκης μοίρασε στον Αϊτόρ που έκανε το γύρισμα από πλάγια δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Μακέντα, ο οποίος πλάσαρε μπροστά από την εστία και νίκησε τον Νάγκι για το 0-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόμνου, παρότι ο Ιταλός σκόρερ είχε άλλη μία καλή στιγμή στις καθυστερήσεις με κεφαλιά που πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδια απέκτησε μεγαλύτερο ενδιαφέρον μιας και η ΑΕΛ έτρεχε για την ισοφάριση. Οι γηπεδούχοι απείλησαν τον Διούδη μέσα από στατικές φάσεις που σέρβιρε ο Τόρζε, με τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να έχει μεγάλη επέμβαση στο 65′ σε σουτ του Μιλοσάβλιεβιτς ύστερα από γύρισμα του Σάντσες.

Ο Παναθηναικός  απείλησε στο 85′ με τον Αϊτόρ, αλλά πλήρωσε τα λάθη. Στο 88′ ο Πινακάς με κεφαλιά έγραψε το 1-1, με τον Πογιάτος να κάνει αμέσως μετά αλλαγές, ενώ έβλεπε, ότι η ομάδα του δεν έδειχνε σημεία σταθερότητας.

ΑΕΛ: Νάγκι, Μπέρτος (72′ Γρηγορόπουλος), Ηλιάδης, Μιχαήλ (77′ Μούζεκ), Φιλίπ, Σπαρβ, Σετσέροβιτς (72′ Γκαζάλ), Μιλοσάβλιεβιτς (72′ Πινάκας), Τόρζε, Τρούγιτς (57′ Πλατέλλας), Ντουρμισάι

Παναθηναικός: Διούδης, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Σάντσες, Χουάνκαρ (75′ Πούγγουρας), Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Μπουζούκης (89′ Σερπέζης), Καρλίτος (92′ Ιωαννίδης), Αϊτόρ (89′ Χατζηγιοβάννης), Μακέντα (75′ Σαβιέρ)

Previous ArticleNext Article