Ελασσόνα

Ιδιοκτήτες οικοπέδου απαντούν στον Ν. Ευαγγέλου και τον διαψεύδουν με επιστολή στο elassonanews.gr

Ένα δελτίο Τύπου του Νίκου Ευαγγέλου, έγινε η αιτία να δημιουργηθεί παρανόηση για ένα συγκεκριμένο οικόπεδο της πόλης.

Με αφορμή το εν λόγω οικόπεδο ο κ. Ευαγγέλου ρίχνει τις βολές του στην δημοτική αρχή Γάτσα κάνοντας λόγο για: « Άλλη μια πράξη πλήρους αδιαφορίας που ζουν τις τελευταίες ημέρες οι κάτοικοι της Ελασσόνας, αφού για να διευκολυνθούν στελέχη της δημοτικής αρχής έχουν κλείσει χώρο πάρκινγκ, τον οποίο αφιλοκερδώς έχει παραχωρήσει στους δημότες ένας συμπολίτης μας, κάνοντας πράξη αυτό που οι αιρετοί του Δήμου αδυνατούν».

Ωστόσο οι ιδιοκτήτες του οικοπέδου απευθυνόμενοι στο elassonanews.gr έστειλαν επιστολή σύμφωνα με την οποία το συγκεκριμένο οικόπεδο είχε παραχωρηθεί όντως πριν μερικά χρόνια στον δήμο Ελασσόνας από τους τότε ιδιοκτήτες, όμως από το 2018 το οικόπεδο πωλήθηκε πράγμα που σημαίνει ότι αυτομάτως η προηγούμενη συμφωνία – παραχώρηση στον δήμο, παύει να ισχύει. Επομένως οι νέοι ιδιοκτήτες έχουν το δικαίωμα να κάνουν χρήση του οικοπέδου με όποιον τρόπο οι ίδιοι επιθυμούν.

Συμπερασματικά, το οικόπεδο όντως έχει κλείσει, αλλά όχι από τον δήμο που δεν έχει πλέον κανένα δικαίωμα χρήσης του, αλλά από τους νέους ιδιοκτήτες του.

Previous ArticleNext Article