Λάρισα

Η νέα διοίκηση του ΕΑΚΛ – Πρόεδρος ο Χρήστος Μαϊμουλιώτης

Με ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της κυβέρνησης ορίζονται τα νέα μέλη του ΔΣ του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Λάρισας

Αναλυτικά το ΦΕΚ

«Καλύπτονται προσωρινά, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 10 σε συνδυασμό με το άρθρο 15 του ν. 5062/2023 (Α’ 183) και για χρονικό διάστημα που δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει τους έξι (6) μήνες, οι θέσεις των κάτωθι, στην Επιτροπή Διοίκησης του Ν.Π.Δ.Δ. με την Επωνυμία «ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ» ως εξής:

1. Μαϊμουλιώτης Χρήστος του Γεωργίου, ως πρόεδρος, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, με αναπληρωτή τον Μπούτλα Αλέξανδρο του Ιωάννη, πολιτικό μηχανικό.

2. Χαρακοπούλου Στυλιανή του Παναγιώτη, δημόσιος υπάλληλος, με Μεταπτυχιακό τίτλο, ως αντιπρόεδρος, με αναπληρωτή τη Λανάρα Ευαγγελία του Κωνσταντίνου, πτυχιούχο ΤΕΦΑΑ.

Β. Ορίζονται τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του Ν.Π.Δ.Δ. με την Επωνυμία «ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ» ως εξής:

3. Ζήλος Αντώνιος του Δημητρίου, ελεύθερος επαγγελματίας, ως γραμματέας, με αναπληρωτή τον Κορδά Ευάγγελο του Σωκράτη, ιδιωτικό υπάλληλο.

4. Μπατσίλα Δάφνη του Ευαγγέλου, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, με αναπληρωτή τον Γρυπάρη Θωμά του Ευαγγέλου, καθηγητή ΤΕΦΑΑ Τρικάλων.

5. Δρυστέλλας Δημήτριος του Αθανασίου, προπονητής ποδοσφαίρου, ως έφορος, με αναπληρώτρια τη Ζαβράκα Αναστασία του Χρήστου , γυμνάστρια Ειδικής Αγωγής.

6. Τουρσουνίδου Φωτεινή του Μιχαήλ, εκπαιδευτικός, ως μέλος, με αναπληρώτρια την Κανάκη Σοφία του Δημητρίου, εκπαιδευτικό, προπονήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής.

7. Δρυστέλλας Αθανάσιος του Αθανασίου, ελεύθερος επαγγελματίας, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Μωυσίδη Παναγιώτη του Δημητρίου, πτυχιούχο Πληροφορικής.

Η θητεία των ανωτέρω μελών της Επιτροπής Διοίκησης είναι διετής».

Previous ArticleNext Article