Ελασσόνα

Η Ελασσόνα είμαστε οι άνθρωποι της με όραμά και όνειρα για τον τόπο τους

Με όραμά, σχέδιο, διάθεση για δουλειά και ελπίδα θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συνδημοτών μου για να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην βελτίωση  και αναβάθμιση του τόπου μου και την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μου.

Ήρθε η ώρα να ΑλλάΞουμε..

Μακριά από εμάς τα συντεχνιακά συμφέροντα και οι κοινωνικοί αποκλεισμοί.

ΑλλάΖουμε, δημιουργούμε όλοι μαζί ένα σύγχρονο δήμο που έχει επίκεντρο τον πολίτη και την ποιότητα της ζωής του.

Το μέλλον για την ιστορική Ελασσόνα  με πολιτιστική ταυτότητα και τόσα ιστορικά  μνημεία είναι οι άνθρωποι της.

Η επαρχία μας αντιμετωπίζει μόνιμα δημογραφικά προβλήματα, καθώς και περιορισμένες ευκαιρίες ποιοτικής απασχόλησης.

Παράλληλα  υστερούμε σε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου , παιδική φροντίδα, υγειονομική περίθαλψη, φροντίδα των ηλικιωμένων, κανένα γηροκομείο, καθώς και προηγμένη εκπαίδευση και κατάρτιση.

Παρά την μεγάλη παραγωγικότητα και  την πλούσια πολιτισμική  κληρονομιά, η αγροτική παραγωγή είναι φθίνουσα και  η ιστορική Ελασσόνα  με πολιτιστική ταυτότητα και τόσα ιστορικά  μνημεία τουριστικά ελλιπής και ανύπαρκτη.

Μια νέα δυνατή ομάδα με νέα νοοτροπία που προωθεί την διαφάνεια και ενισχύει τον ίδιο τον πολίτη. Μαζί με τον Νίκο Ευαγγέλου μια  καταξιωμένη ομάδα με γνώση, διάθεση  και όρεξη για δουλειά που ξέρει από προκλήσεις και είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη για ένα ανοιχτό και ελπιδοφόρο μέλλον.

Ανοιχτό για να μπορούμε ο καθένας και η καθεμιά να συμβάλει ξεχωριστά, Με όραμα και σχέδιο μια δυνατή ομάδα θα ΑλλάΞουμε τον τόπο μας θα πάμε μπροστά.

Ελπιδοφόρο για να μην συμβιβαστούμε ποτέ ξανά με την στασιμότητα και την παρακμή.

Αυτό είναι το όραμα μου και  ο στόχος που συμμετέχω. Και σας υπόσχομαι να προσφέρω ένα Δήμο  για όλους δημότες. Ζητώ την ψήφο της εμπιστοσύνη σας.

Θα την τιμήσω.

 

Με εκτίμηση

Γκουτζέλας Αθανάσιος του Χρήστου

 Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

 

 

 

 

 

Previous ArticleNext Article