Στο 14444 καθημερινά 09:00 έως 17:00 θα εξυπηρετείται πλέον αμέσως από καταρτισμένο υπάλληλο χωρίς αναμονή, κάθε πολίτης που θα καλεί για ραντεβού στα Εξωτερικά Ιατρεία του Γ.Ν. Λάρισας.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, “στοχεύοντας στην ΑΜΕΣΗ και ΠΟΙΟΤΙΚΗ εξυπηρέτηση του πολίτη, εκσυγχρονίζει μια σειρά από τις υπηρεσίες του. Στον τομέα της οργάνωσης των ραντεβού των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων, προχώρησε σε Σύμβαση με την εξειδικευμένη Εταιρία Beeasy, ώστε κάθε πολίτης που καλεί στο 14444 να εξυπηρετείται πλέον χωρίς αναμονή.

Η χρέωση της τηλεφωνικής κλήσης θα ξεκινά μόνο μετά από την απάντηση από φυσικό πρόσωπο – γραμματέα ενώ το κόστος της κλήσης παραμένει σταθερό ανεξάρτητα από τη διάρκεια της κλήσης και θα είναι από σταθερό: 0,846 Ευρώ και από κινητό: 0,887 Ευρώ, συμπεριλαμβάνοντας το ΦΠΑ και τους φόρους.

Παράλληλα εντελώς δωρεάν θα μπορεί ο κάθε πολίτης μπαίνοντας στην ιστοσελίδα larisa.ellinikanosokomeia.gr ή στην ιστοσελίδα του Γενικού Νοσοκομείου www.ghl.gr να κλείσει το ραντεβού με τέσσερα απλά βήματα. ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, επίσης αποτελεί το γεγονός ότι η ιστοσελίδα για τα ραντεβού των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων έχει δημιουργηθεί με προδιαγραφές κατάλληλες για πρόσβαση ατόμων Α.Μ.Ε.Α.

Τέλος η αναβάθμιση των υπηρεσιών συμπληρώνεται με δύο νέες παραμέτρους:

• Την υπενθύμιση και επιβεβαίωση του ραντεβού με τον εκάστοτε πολίτη 48 ώρες πριν την πραγματοποίηση του ραντεβού.

• Τη δημιουργία λίστας αναμονής για την άμεση ειδοποίηση των ασθενών που αναμένουν ραντεβού.”