Ελασσόνα

Φρόσω Καρκαβανίδου-Σκρέτα – Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό «Δύναμη Συνεργασίας»

Η Ευφροσύνη Σκρέτα-Καρκαβανίδου διατελεί σήμερα Αντιδήμαρχος Διοικητικών, Κοινωνικής Πρόνοιας και Εξυπηρέτηση του πολίτη, ενώ επί σειρά ετών, από το 2013 έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δήμου Ελασσόνας.

Έχει σπουδάσει Νοσηλευτική και έχει υπηρετήσει για πολλά χρόνια στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας.
Μένει μόνιμα στην Ελασσόνα, ενώ είναι παντρεμένη με το Θωμά Σκρέτα και έχει τρία παιδιά.
Ως Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας κα ι Εξυπηρέτησης του πολίτη, της έχει μεταβιβαστεί η αρμοδιότητα να μέριμνα για τη εφαρμογή των προγραμμάτων του Κέντρου Κοινότητας (ΚΕΑ -ΤΕΒΑ), του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ελασσόνας και  του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», έχοντας πάντα ως στόχο την πρόληψη και αντιμετώπιση των ψυχοκοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων των ευάλωτων ατόμων κα ι των ατόμων με αναπηρία.
Η γνώση που έχει αποκομίσει μέσα από τη πολυετή ενασχόλησή της με τα κοινά, την καθιστά ικανή να ανταποκρίνεται άμεσα κι με οργάνωση ακόμη και σε δύσκολες στιγμές, όπως υπήρξε ο καταστροφικός Σεισμός το Μάρτη του 2021,οπου ήταν υπεύθυνη για την συγκομιδή και τη διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης προς τους σεισμοπαθείς του Δήμου Ελασσόνας.
Η αφοσίωση της στον δοκιμασμένο συνάνθρωπο είναι αδιαμφισβήτητη και συνεισφέροντας με τις γνώσεις της, την εμπειρία της και ευαισθητοποίησης της, θέλει να συνεχίσει να δημιουργεί μια ανθρώπινη και αξιόπιστη σχέση επικοινωνίας με τους συν δημότες της μέσα από τη συμμετοχή της στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Previous ArticleNext Article