Ελασσόνα

Ευαγγέλου: Δύο κατευθύνσεων ο δρόμος προς Βαρόσι-Δημιουργείται και πεζογέφυρα για τους κατοίκους

Σε ανακοίνωσή του για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Βαρόσι, ο πρώην δήμαρχος Ελασσόνας, επικεφαλής της παράταξης «ΑλλάΖουμε» και εκ νέου υποψήφιος Νίκος Ευαγγέλου αναφέρει:

«Οι κυκλοφοριακές παρεμβάσεις, όταν αυτές εφαρμόζονται θα πρέπει να δίνουν λύσεις και σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να προκαλούν περισσότερα προβλήματα, αφού υλοποιηθούν. Ακριβώς αυτή την κατάσταση βιώνει η Ελασσόνα στην περιοχή του Βαροσίου.

Για ακόμη μια φορά, η απελθούσα δημοτική αρχή, με προχειρότητα και χωρίς ίχνος πρόβλεψης και μελέτης, μονοδρόμησε  τον δρόμο που είναι μετά τον κυκλικό κόμβο και οδηγεί προς το Βαρόσι. Αυτή η ενέργεια, έχει ως αποτέλεσμα όλη η περιοχή να είναι αποκλεισμένη, παρά το γεγονός ότι είναι μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης. Αυτή η πρόχειρη παρέμβαση, προκάλεσε σοβαρά προβλήματα σε συνδημότες που έρχονται από τους πρώην δήμους Ποταμιάς και Αντιχασίων. Παράλληλα δυσκόλεψε και τους επαγγελματίες που περνούν από την περιοχή καθημερινά. Πρόβλημα προκαλεί και στην λειτουργία του Κέντρου Υγείας, μας λένε κάποιοι από τους κατοίκους.

Εμείς δίνουμε οριστική λύση στο πρόβλημα. Ο δρόμος που οδηγεί στο Βαρόσι γίνεται ξανά δύο κατευθύνσεων και έτσι βάζουμε τέλος στον αποκλεισμό της περιοχής. Επιπρόσθετα δημιουργούμε πεζογέφυρα, ώστε οι κάτοικοι του Βαροσίου να μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση πεζοί από και προς το κέντρο.

Με σχέδιο, ακούγοντας τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, δίνουμε λύσεις, βάζοντας «φρένο» στην προχειρότητα».

 

Previous ArticleNext Article