Λάρισα

Έξω από την ΔΕΗ στη Λάρισα διαμαρτυρήθηκαν οι αγρότες – Ενισχύεται με περισσότερα τρακτέρ το μπλόκο της Νικαίας (φωτο – βίντεο)

Μια ακόμη διαμαρτυρία από τους αγρότες το πρωί της Πέμπτης στη Λάρισα, αυτή την φορά, έξω από την ΔΕΗ στην οδό Καρδίτσης.

Οι αγρότες ζητούν κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής και μείωση του αγροτικού ηλεκτρικού ρεύματος.

Ταυτόχρονα ενισχύεται κι άλλο το μπλόκο της Νίκαιας στη Λάρισα με τον ερχομό και άλλων τρακτέρ, ενώ αναμένονται άλλα 10-15 μπλόκα σε όλη την Ελλάδα. Αυτή την στιγμή φτάνουν τα 22.

Ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΝΛ Ρίζος Μαρούδας σημείωσε: «Έχουμε μια εβδομάδα ήδη στους δρόμους και ζητάμε από την κυβέρνηση ξανά  να δώσει απαντήσεις και λύσεις στα δίκαια αιτήματα επιβίωσης που έχουμε. Το θετικό είναι ότι ενισχύεται διαρκώς το μπλόκο της Νίκαιας, περιμένουμε και σήμερα κι άλλα τρακτέρ να έρθουν. Και σε όλη την χώρα αρχίζουν και βγαίνουν μπλόκα. Αυτή την στιγμή είναι 22 και περιμένουμε άλλα 10 με 15 να βγουν μέχρι το Σαββατοκύριακο για να μπορέσουν να ασκήσουμε μεγαλύτερη πίεση. Θέλουμε την αλληλεγγύη όλου του κόσμου διότι όσα διεκδικούμε όπως πχ το ρεύμα απασχολεί όλους μας όπως και η ακρίβεια στα είδη πρώτης ανάγκης καθ τα τρόφιμα.

Ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΚ Κώστας Τζέλλας από τον Παλαμά Καρδίτσας, τόνισε: «Ήρθαμε εδώ στην ΔΕΗ να κάνουμε διαμαρτυρία για την ρήτρα αναπροσαρμογής που ήρθε και στα χωράφια και τα σπίτια μας. Αυτό το μέτρο μας δημιουργεί όλους προβλήματα. Τ αίτημά μας είναι η κατάργηση αυτής της ρήτρας και μείωση του αγροτικού ηλεκτρικού ρεύματος. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας».

Πηγή: onlarissa.gr

Previous ArticleNext Article