Λάρισα

Εξελίξεις με την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη – Ποια κίνηση έκανε για να σταματήσει ο σάλος

Μετά την ησυχία των τελευταίων ημερών αναφορικά με την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, που κατηγορείται για βιασμό και κακοποιητική συμπεριφορά ύστερα από καταγγελία, χθες Τετάρτη, σύμφωνα με την εκπομπή “Το Πρωινό μας” υπήρξαν εξελίξεις.

Όπως τονίστηκε ο Λαρισαίος ηθοποιός αρνήθηκε να κάνει ακρόαση στην επιτροπή, όπου είχε το δικαίωμα να πει την άποψη του, με σκοπό να τελειώνει το συντομότερο αυτός ο σάλος που ξέσπασε.

«Ένα θέμα στο οποίο είχαμε βάλει άνω τελεία και περιμέναμε να δούμε τι θα γίνει με την άρση ασυλίας του… Όπως είπαμε έχει οριστεί ο εισηγητής. 23 του μήνα ίσως έχουμε ένα πρώτο paper με την εισήγηση με την οποία θα έχει. 30 του μήνα θα μπει στην επιτροπή νομικών υποθέσεων και εδώ είναι ο ενδιαφέρον. Ο Αλέξης Γεωργούλης αρνήθηκε το δικαίωμα που έχει για να έχει ο ίδιος ακρόαση στην επιτροπή. Έχει ένα δικαίωμα ένας άνθρωπος που ζητείται η άρση ασυλίας σου, να πας και να ακουστείς να πεις την άποψη σου. Επειδή αυτό θα ήταν μια διαδικασία ου θα καθυστερούσε την άρση ασυλίας, αρνήθηκε το δικαίωμα ακρόασης. Δεν θα το ασκήσει. Αν πήγαινε θα καθυστερούσε και θέλει να τελειώσει νωρίς», σημειώθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

onlarissa.gr

Previous ArticleNext Article