Αθλητισμός

“Εξάσφαιρος” ΠΟΕ πλήγωσε την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ελασσόνας

Μοναδικός πρωταγωνιστής του αγώνα μεταξύ του ΠΟΕ και της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ελασσόνας, ήταν ο πρώτο που με 6 τέρματα κέρδισε με άνεση το χθεσινό ματς.

Πέρασε έτσι στους ‘8’ του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ ατενίζοντας με αισιοδοξία την πορεία του στον θεσμό.

Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας η διοίκηση της Ακαδημίας Ελασσόνας τίμησε τον προπονητή του ΠΟΕ Βαγγέλη Μόρα, για την πολυετή προσφορά του στο ποδόσφαιρο αλλά και τον αρχηγό της ομάδας Γιάννη Μπούσια για την προσφορά του στο Ελασσονίτικο ποδόσφαιρο.

Τις “εξι “σφαίρες” του ΠΟΕ που πλήγωσαν την Ακαδημία, πέτυχαν οι: Ιγγλέζος στο 7′, ο Αρσένης στο 29′, ο Γκουντρουμπής στο 51′ αλλά και στο 60′ και τέλος ο Σμουλιώτης με τέρματα που σημείωσε στο 85′ και το 88′.

Α.ΠΟ.ΕΛ. (Φ. Μιζάκος): Στάμος, Μπαρδανίκας (65’ Μάνης), Χαικάλης, Γκαραβέλης (65’ Βάλλας), Στούπας, Μπερντούφι, Παλάσκας, Νούλας (55’ Φορτούνι), Μπακογλίδης, Αλεξανδρής (13’ Πρένγκα – 55’ Γκανάτσιος), Αβέλλας.

Π.Ο.Ε (Β. Μόρας): Γκουτζουρέλας, Περτζιόνι, Μπούσιας (46’ Τόλιος) , Φουρκιώτης, Καραμούλας, Μουστάκας (57’ Σμουλιώτης), Γκαμπέτας, Αρσένης (57’ Καραλούλης), Κουκούλης (57’ Μουλτσιάς), Ιγγλέζος, Γκουντρουμπής (57’ Μπανούσης).

Previous ArticleNext Article